Kızılcık Şerbeti 45. bölüm full izle - Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm izle

Kızılcık Şerbeti 45. bölümü ile ekranlara gelecek. Alev ve Abdullah'ın ilişkisinin hız kazandığı bölümde Pembe ve Rüzgar'ın işbirliği herkesi şoke edecek. Kızılcık Şerbeti 45. bölüm izle linki haberimizin devamında sizleri bekliyor...

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti 45. bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Cuma günleri reyting yarışını zirvede tamamlayan Kızılcık Şerbeti 45. bölümünde de herkesi ekran başına toplayacak. Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen ve Müjde Uzman gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 45. bölüm izle, Kızılcık Şerbeti 45. bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 45. bölüm kesintisiz izle linki haberimizin devamında sizleri bekliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 45. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin 45. bölümünde Pembe ve Rüzgar bir anlaşma yapacak. Ömer ve Ertuğrul ise Kıvılcım hakkında konuşacak. Ünalların evinde yine sular durulmuyor. Fatih'le yeniden evlenen Doğa, Pembe'ye meydan okuyor ve Alev'in yanında olduğunu söyleyecek. Abdullah'ın olaysız ayrılma çabaları ters tepecek, Pembe ise Alev'e daha da bilenecek.

Ömer, Kıvılcım'a ondan neden ayrıldığını ifade edecek ama bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmeyecek. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer'i affetmeyen Kıvılcım, Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alacak.

Rüzgar ve Pembe dostluğu günden güne gelişecek. Kanalın yılbaşı partisine tüm ailesiyle katılan Pembe'yi Rüzgar'ın onur konuğu olarak takdim etmesi herkesi şoke edecek. Pembe'nin Fatih'e bir kız arkadaş bulma çabalarını anlayan Doğa artık çileden çıkacak ve Pembeye savaş ilan edecek.

👉KIZILCIK ŞERBETİ 45. BÖLÜM FULL İZLE

Sonraki Haber