Kızılcık Şerbeti 49. bölüm fragmanı

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti 49. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Mustafa'nın karısı Pembe ile şüpheleri gitgide büyürken Abdullah'ın kalbi yaşadıklarını kaldıramıyor.

Başrollerinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya'nın oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisi 48. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı. İzleyenler şimdiden Kızılcık Şerbeti 49. bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

Yeni bölümde; Abdullah Bey kalp krizi geçiriyor. Ömer'in onu merak ederek yanına gelmesi onu her ne kadar ayakta tutmaya yetse de bir süre daha hastanede kalması gerekiyor. Bu istenmeyen olay sonrasında tüm aile yeniden bir araya geliyor.

Abdullah'ın rahatsızlandığını öğrenen Alev, ilk uçakla geri dönmeye kalksa da ona ulaşması biraz zor oluyor. Ömer, Görkem'i daha yakından tanıma girişimlerine devam ederken Umut'ta kendisini bol para kazanmanın keyfine iyice kaptırarak riskli işlerin peşine düşüyor. Ertuğrul'un dernekte verdiği davet pek çok kişinin gerçek duygularını ortaya çıkarırken Mustafa'nın karısına kötü davranmaya başlaması herkesten tepki almasına sebebiyet veriyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi 49. yeni bölümü ile gelecek hafta 2 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Sonraki Haber