Kızılcık Şerbeti Nursema Umut'a kahvaltı hazırladı.. Sezon finalinde ortalık yıkıldı

Show TV'nin fenomen dizisinde Nursema'nın Umut'a kahvaltı hazırlaması sosyal medyaya damga vurdu. Sezon finali şimdiden reyting rekorları kırdı

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali izleyiciyle buluştu. Nursema'nın Umut'a kahvaltı hazırlamasından sonra yer yerinden oynadı. Nursema'nın destekçileri, "Nursema kendi evinde böyle değildi. Umaum hep böyle mutlu olur" şeklinde yorumlar yaptı.

Kızılcık Şerbeti YouTube kanalında yer alan videoda, dizinin en çok konuşulan sahnelerinin başında gelen Nursema Umut kahvaltı anı paylaşıldı. Video 1 saat gibi kısa bir süre içerisinde 100 bin görüntülenmeyi geçti.

KIZILCIK ŞERBETİ'NE NURSEMA UMUT DAMGASI

Sonunda muratlarına ererek evlenen Nursema ve Umut, hayatlarının hiç de kolay olmayacağını, farklılıkların onları üzeceğini ilk günlerden itibaren görmeye başlarlar. Nursema’nın ailesini yemeğe çağırdığı gece her ikisi için de kabusa dönecektir.

Ancak kötü günler gelene dek Nursema Umut sahneleri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Özellikle kahvaltı sahnesi izleyenler tarafından çokça beğenildi. Gelen yorumlarda ise başta Nursema olmak üzere çiftin her ikisine de bazı uyarılarda bulundu. Kızılcık Şerbeti'nin tutkunları kahvaltı sahnesi için..

*Harika muhteşem bir çift oldular lütfen bu güzel çifti laik muhafazakar çatışması içine sokmayı bırakın hep mutlu olsunlar.

*Umut her ne kadar Fatih'ten çok farklı daha iyi biri gibi görünse de, ilerleyen bölümlerde Nursemayı aldatabilir.

*Çoğu zaman aileler her şeye burnunu sokmasa çoğu yuva yıkılmaz. Evlilik her ne olursa olsun zor, üstüne bir de dıştan lüzumsuz stres yüklenince olay sarpa sarabiliyor.

Kaynak: Kızılcık Şerbeti YouTube kanalı

Derleme: Aydinlik.com.tr

Sonraki Haber