Klozet öyle mi temizlenir demeyin! Klozete bir diş atınca bakın neler yapıyor

Klozet temizlemenin farklı yolları olsa da, her yöntem çok iyi sonuçlar doğuramıyor. Neyse ki klozet temizleyecek çok farklı bir yöntem var. Bu klozet temizleme yönteminde, bir diş sarımsak klozete atılıyor. Sarımsağın klozet temizliğindeki faydaları için okumaya devam edin.

Sarımsağın mutfakta sevilen bir malzeme olduğunu, en sevdiğimiz yemeklere lezzet ve derinlik kattığını hepimiz biliyoruz. Ancak sarımsağın mutfak dışında da pratik ve pek kimsenin bilmediği bir amaca hizmet ediyor. Temizlik konusunda ne kadar özenli olursanız olun, banyolarda bazen kalıcı ve istenmeyen kokular oluşabileceği bir sır değildir. İşte bu noktada sarımsak devreye giriyor.

KLOZETİNİZİ BİR DE BÖYLE TEMİZLEYİN

BİR DİŞ SARIMSAĞI KLOZETİNİZE ATIN

Yöntem şaşırtıcı derecede basit. Tek yapmanız gereken yatmadan önce tek bir diş sarımsak alıp klozetinize atmak. Siz uyurken sarımsak, antibakteriyel ve antifungal özellikleriyle bilinen allicin adlı bir maddeden gelen doğal aromasını salacak. Bu bileşikler kokuları nötralize etmek için çalışır ve banyonuzun sabaha kadar çok daha temiz kokmasını sağlar.

SARIMSAK ÇEVRE DOSTU BİR ALTERNATİF

Sarımsağı koku giderici olarak kullanmak, kimyasal bazlı oda spreylerine karşı çevre dostu bir alternatiftir ve siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sağlar. Dolayısıyla, banyonuzun temiz kokmasını sağlamak için doğal ve uygun maliyetli bir yol arıyorsanız, tuvalette sarımsak yöntemini mutlaka deneyin.

Sonraki Haber