Kocaeli'de personel alımı yapılıyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Kocaeli'de personel alımı yapıyor. Peki hangi kadrolar olacak? Kadrolar kaç kişilik? İşte yanıtı...

Kocaeli'de iş arayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Kocaeli'de personel alımı yapılıyor. Kocaeli'nde faaliyet gösteren Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. duyurdu. 4 Farklı Pozisyonda Personel Alımı başvuruları alınacak. Başvuru şartları, kadrolar ve kadrolarda çalışacak kişi sayısı burada bulunuyor. İşte ayrıntılar...

KOCAELİ'DE PERSONEL ALIMI

Belediye iştiraki bünyesindeki açık pozisyonları doldurmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, Teknik Personel, Bakım ve Onarım Personeli, Eğitmen ve Uzman Yardımcısıpozisyonlarında toplam 25 kişilik istihdam sağlayacak.

Tüm pozisyonlar için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşından büyük olmamak, askerlik ile ilişiği bulunmamak ve belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak gerekiyor.

İş ilanı nitelikleri:

1 Teknik Personel: Önlisans veya lisans mezunu olmak.
22 Bakım ve Onarım Personeli: En az ilköğretim mezunu olmak, vardiyalı çalışmaya ve uzun süre ayakta durmaya engel bir sağlık sorunu bulunmamak. Tercihen E sınıfı iş makinesi kullanım sertifikası ve SRC psikoteknik belgesi sahibi olmak.
1 Uzman Yardımcısı: En az önlisans mezunu olmak, uzman yardımcısı olarak çalışmaya engel bir sağlık sorunu bulunmamak ve 5 yıl deneyime sahip olmak.
1 Eğitmen alımı: En az lisans mezunu olmak gerekiyor.

Sonraki Haber