Köfteci Yusuf'a kumpası halk yemedi! Destek çığ gibi büyüyor

Ürünlerinde iki şubesinde domuz eti kullandığı iddiasıyla gündeme getirilen Köfteci Yusuf'a destek her geçen gün artmaya devam ediyor. İlk günler boş kalan restoran, eski yoğunluğuna geri döndü.

Tarım ve Orman Bakanlığı sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar ve firmaların listesini açıklaması büyük yankı uyandırdı. Birçok üründe baş eti, alkol, ilaç etken maddesi, gıda boyası ve tek tırnaklı et gibi uygunsuzluklar tespit edildi. Köfte Yusuf'un köfte ve dana eti dönerinde domuz eti kullandığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Olaydan sonra vatandaşlar ikiye ayrıldı. Ancak destek verenler ağır bastı. Köfteci Yusuf'a kumpası halk yemedi. Destek çığ gibi büyüyor.

Ürünlerinde domuz eti kullanıldığı iddialarına Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, kendisine kumpas kurulduğunu belirterek "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Başıma ne getirildiğini bilmiyorum, adalete gittim. Bu olayda tek isteğim gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Birlikte çalıştığım 12 bin kişinin yüzüne kara leke sürdürmeyeceğim. Ben sadece köftecilik yapmak istiyorum. Herhangi bir gücüm yok." ifadelerini kullanmıştı.

KÖFTECİ YUSUF'A HALKTAN DESTEK

42 ilde toplam 278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf’a kumpas yapıldığını düşünen vatandaş, yerli firmaya destek olmak için şubelere adeta akın ediyor. Sosyal medyada 'Köfteci Yusuf'u yedirmeyiz' paylaşımları günden güne arttı.

Köfteci Yusuf restoran zincirinin bulunduğu başta Ankara, Konya, Sivas, Antalya, Ordu, İstanbul, Tokat, Bursa gibi illerdeki şubeleri eski kalabalık günlerine döndü. Köfteci Yusuf'a gidenler sosyal medya hesaplarından Köfteci Yusuf'a destek veren paylaşımlar yapıyor.

Köfteci Yusuf'a destek veren halkın yanı sıra spor, siyaset camiasından da destek geldi.

Bursaspor taraftarı Köfteci Yusuf'a giderek yemek yedikten sonra tezahüratlar yaptılar. Denizlispor sosyal medya hesabından yapmış olduğu destek paylaşımında, "Son dönemde sosyal medyada çıkan haberler sonrası, Yerli markamız Köfteci Yusuf'un yanında olduğumuzu belirtmek isteriz" ifadeleri yer aldı.

Sonraki Haber