Korku filmlerinden çıkma olay! Köpekbalığı saldırdı, hayatını kaybetti

Kanarya Adaları'nda bir Alman turist, katamaranıyla yüzerken nadir görülen bir köpekbalığının saldırısına uğradı. 30 yaşındaki Alman turist, hayatını kaybetti.

Kanarya Adaları'nda adeta korku filmlerinden çıkma bir olay yaşandı. Bir Alman turist, Kanarya Adaları yakınlarında katamaranıyla birlikte yüzerken nadir görülen bir köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

KÖPEKBALIĞI SALDIRISI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Kimliği açıklanmayan 30 yaşındaki kadın, Kanarya Adaları yakınlarında katamaranıyla birlikte yüzerken köpekbalığı saldırısına uğradı.Yerel saatle 16:00'dan kısa bir süre önce meydana gelen saldırı sırasında kadının bir bacağı ısırılarak koptu. Yetkililer Reuters'e yaptıkları açıklamada, acil durum personelinin kadını tahliye etmek için saldırı noktasına uçtuğunu ancak kadının helikopterde yaradan dolayı hayatını kaybettiğini doğruladı. Olayın ardından İspanya'nın kurtarma servisi Salvamento Marítimo saldırıyı soruşturdu.

Florida Doğa Tarihi Müzesi'nin Uluslararası Köpekbalığı Saldırısı Dosyası'na (ISAF) göre, köpekbalığı saldırılarının nadir görüldüğünü ve 2023 yılında dünya çapında toplam 69 doğrulanmış sebepsiz saldırı gerçekleştiği belirtildi. Bu 69 saldırıdan 14'ü ölümle sonuçlandı.

Sonraki Haber