Kuaförlerin kullandığı gizli formül bulundu. Kullandığınız şampuanın içine 1 kaşık ekleyin ve sonuç...

Kuaförlerin saç yıkarken kullandıkları şampuanlara uyguladıkları gizli formül ortaya çıktı. Eğer kullandığınız şampuanın içine 1 kaşık o doğal ürünü eklerseniz, düzenli kullanımda sonuca inanamayacaksınız. İşte saçı bir anda parlatan, yumuşatan ve gürleştiren o formül...

Zeytinyağının insan sağlığına birçok faydası bulunuyor. Saçlara da son derece iyi gelen zeytinyağı az miktarda şampuana eklendiğinde mucizevi sonuçlar sağlıyor. Zeytinyağının içerisinde bulunan E ve K vitaminleri saçları beslemeye, onarmaya ve korumaya yardımcı oluyor.

Saça faydaları saymakla bitmeyen zeytinyağı yalnızca saç köklerini beslemekle kalmıyor. Saçın nem dengesini sağlayan zeytinyağı böylelikle kullananların daha parlak ve yumuşak saçlara sahip olmasını sağlıyor. Öte yandan saç dibindeki bakterilerle mücadele ediyor.

DİPTEN UCA MUCİZEVİ BAKIM SAĞLIYOR, SAÇLARI GÜÇLENDİRİYOR

Zeytinyağının saça faydaları saymakla bitmiyor. Özellikle içeriğinde bulunan E ve K vitaminleri sebum dengesini sağlıyor. Böylelikle saçları besliyor, nemlendiriyor ve böylelikle yumuşak ve parlak bir görünüm kazanmalarına yardımcı oluyor.

Sebumu dengeleme özelliği saç diplerindeki kuruluk ve kaşıntıyı giderme noktasında da kullanıcılarının imdadına yetişiyor. Zeytinyağının bu özelliği sayesinde kafa derisindeki saç folikülleri, sakinleşmiş, beslenmiş ve arınmış oluyor. Saçın dipten uca güçlenmesini sağlıyor.

SAÇINIZ KOLAY ŞEKİL ALMIYORSA DENEYİN!

Zeytinyağının faydalarının saymakla bitmediğini söylemiştik. Özellikle saç şekilennedirmede problem yaşayanlar, şapuanlarının içine 1 kaşık zeytinyağı ekleyip düzenli kullandıklarında farkı görebiliyor. Çünkü zeytinyağı saça elastikiyet kazandırdığı için daha kolay şekil almasına yardımcı oluyor. Ayrıca saçtaki elektriklenme sorununun da önüne geçiyor. Dolayısıyla saçlarına zeytinyağı bakımı yapanlar kontrolü eline almış oluyor.

Zeytinyağı ile saç bakımı, saçın daha hızlı uzması konusunda bir numaralı doğal takviyelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Saçın uzamasının köklerin sağlığıyla bağlantılı olduğu biliniyor. Dolayısıyla zeytinyağı ile beslenen saç köklerindeki foliküllerin, büyüme döngüsü de hızlanmış oluyor. Böylelikle saçlar daha sağlıklı ve hızlı uzuyor. Ayrıca saçlardaki elastikiyetinde artması, olduğundan daha uzun bir görünüme kavuşmasında fayda gösteriyor. Kırılma ve kopma riski de ortadan kalkacağı için saçların boy ve uçları daima sağlıklı kalıyor.

Sonraki Haber