Kuru fasulyenin lezzetine lezzet katıyor! Bir çorba kaşığı katmanız yeterli...

Kuru fasulyenin lezzetine lezzet katıyor! Kuru fasulye severek tükettiğimiz yemeklerin başında geliyor. Peki kuru fasulye yaparken lezzetini artırmanın püf noktası nedir? Yemeği yaparken içine ne katarsak lezzeti artar? İşte kuru fasulye pişirirken daha lezzetli olmasını sağlayacak bir tüyo...

Kuru fasulye çok sık tükettiğimiz yemeklerin başında geliyor. Peki kuru fasulye yemeğinin lezzetini artıracak püf noktalar neler? Lezzetini artırmak için ne yapmamız gerekir? İşte ayrıntılar...

KURU FASÜLYENİN LEZZETİNE LEZZET KATIYOR! BİR ÇORBA KAŞIĞI KATMANIZ YETERLİ...

Kuru fasulye pişirirken tencereye eklenen kuyruk yağı meğer yemeğin daha lezzetli olmasını sağlıyormuş. Kuyruk yağı sadece kuru fasulyeye lezzet katmıyor. Aynı zamanda da çok faydalı. Peki kuyruk yağı nelere iyi geliyor, ne gibi yararları var? İşte kuyruk yağının faydaları...

KUYRUK YAĞININ FAYDALARI NELER?

Kalp ve damar sağlığına iyi gelir. Damar tıkanıklığının önüne geçer ve kalbi korur. Kolesterolü dengeler. Antioksidan etkisi yaratarak bağışıklık sistemini güçlendirir. Enfeksiyon ve iltihaplı rahatsızlıklara karşı korur. Halsizlik, bitkinlik gibi hastalıklara karşı korur.

Metabolizmayı hızlandırır. Romatizma gibi ağrılı hastalıklara iyi gelir. Kuyruk yağı saç, tırnak, cilt için çok besleyicidir. Ciltteki ölü hücreleri ortadan kaldırır ve yeni hücrelerinin oluşmasını sağlar.

Sinir hücrelerini güçlendirir. Siyatik, titreme, felç gibi hastalıklara karşı korur. Cildi yeniler ve daha parlak ve genç görünmesini sağlar. Kas ve kemik gelişiminde önemli rol oynar.

Sonraki Haber