Kuruluş Osman 149. bölüm fragmanı yayınlandı!

'Kuruluş Osman'ın 14 Şubat Çarşamba akşamı 20:00'de yayınlanan bölümünde diziye başarılı oyuncular Taner Rumeli, Yulduz Rajabova, Şekip Taşpınar ve Melih Çardak dahil oldu. Dizide bu hafta ne olacak?Taceddin Noyan ile Osman Bey'in karşılaşmasının akıbeti ne olacaktır? İşte yeni bölüm fragmanı...

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey’in yer aldığı atv’nin izleyiciden büyük ilgi gören dizi Kuruluş Osman’ın 149. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Taceddin Noyan, Osman Bey’i boyun eğdirmekte kararlıdır ancak Osman Bey ise Taceddin Noyan’ın sinsi planlarının farkındadır. Osman Bey’den, “Eğer ki niyetiniz beni buyruğunuz altındaki bir bey, benim erimi eriniz saymak ise o vakit İlhanlı ilk seferini benim üstüme yapar, bilesiniz.” şeklinde cevap alan Taceddin Noyan, Osman Bey’den boyunduruğu altında bir bey olmayı düşünmesini istedi ancak Osman Bey, Taceddin Noyan’ı sofrasına beklediğini ve o sofrada her şeyi incelikle konuşacaklarını dile getirdi. Peki Kuruluş Osman'da bu hafta neler yaşanacak?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Taceddin Noyan, Osman Bey'e boyun eğdirmekte kararlıdır. Osman Bey, Taceddin Noyan'ın planlarını bertaraf etmek için nasıl bir hamle yapacaktır?

TACEDDİN NOYAN VE MEHMET BEY ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Taceddin Noyan, Mehmet Bey'le konuşmak için Uç Pazar'a gider. Mehmet Bey, Taceddin Noyan'a karşı nasıl bir tavır takınacaktır? Taceddin Noyan ve Mehmet Bey'in görüşmesinden haberdar olan Gonca Hatun bunu Alaeddin Bey'e söyleyecektir. Gonca Hatun, Alaeddin Bey'in yanında vurulur.

BİZANS CELLADI GELİYOR

Bizans Celladı İmren Tegin, Uçlar'a gelir. Taceddin Noyan'la yan yana gelen İmren Tegin'in ilk işi ne olacaktır?

OSMAN BEY VE TACEDDİN NOYAN KARŞILAŞMASI
Karacelasun'u ele geçiren Osman Bey, Taceddin Noyan'a gözdağı verir. Taceddin Noyan ile Osman Bey'in karşılaşmasının akıbeti ne olacaktır?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü 21 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de!

Sonraki Haber