Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: 17 Şubat'a dikkat...

Kar yağışı bekleyen vatandaşları sevindirecek haber geldi. Meteoroloji uzmanı, kar yağışından umudunu kesmek üzere olan vatandaşları mutlu edecek tarihi verdi. İşte detaylar...

Ocak ayının bitmesine sayılı günler kala, kar yağışının beklenen seviyelerde olmaması hem vatandaşları hem de meteoroloji uzmanlarını düşündürüyor. Kar yağışı, vatandaşlar tarafından merakla ve heyecanla bekleniyor ancak umutlar da tükeniyor. Meteoroloji uzmanları, kar yağışı için hâlâ zaman olduğunu belirtiyor. O uzmanlardan biri olan Kerem Ökten, tarih vererek kar yağma ihtimalini belirtti.

O TARİHE DİKKAT

Kar yağışı vatandaşlar tarafından umutla bekleniyor. Yaşanan soğuk havalar, bir türlü kar yağışı getirmiyor. Kar yağışına olan umutlar tükenmek üzere ancak meteoroloji uzmanları hâlâ bir ihtimal olduğunu belirtiyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından tarih vererek kar yağışı beklediği tarihi açıkladı.

17 ŞUBAT TARİHİNE DİKKAT

"Şubat ayını küçümsemeyin. 2003, 2004, 2005, 2008 ve 2015 Kışları gibi Kışlar var. Özellikle 17 Şubat, istatistiksel olarak en çok kar aldığımız tarihlerden biri..."

Sonraki Haber