Lee Sun-kyun neden öldü, intihar mı etti?

Parazit filminin yıldız oyuncusu Güney Koreli Lee Sun-kyun’un ölümü hayranlarını derinden yaraladı. Seul’de bir otoparkta ölü bulunan ünlü oyuncunun oynadığı Parazit filmi En İyi Film Oscar'ını kazanmıştı. Peki, Lee Sun-kyun öldürüldü mü, intihar mı etti?

Park halindeki araç içerisinde cansız bedeni bulunan Lee Sun-kyun'un şüpheli ölümü sonrasında intihar ettiği iddiaları gündeme geldi. Lee hakkında, esrar ve psikoaktif uyuşturucu kullanmak suçlamalarından soruşturma yürütülüyordu.

48 yaşında hayatını kaybeden Lee Sun-kyun, Parazit filmindeki oyunculuğu ile Güney Kore'ye En İyi Film Oscar Ödülü'nü kazandırmıştı.

LEE SYUN-KYUN NEDEN ÖLDÜ?

Oscar ödülü alan Parazit filminin oyuncusu Lee Sun-kyun, başkent Seul'de park halindeki bir aracın içerisinde ölü bulundu. Lee Sun-kyun’un ölümünün şüpheli olduğu ve intihar edebileceği iddiaları ortaya atıldı. Ayrıca oyuncunun yanında tüter halde bir kömür bloğu olduğu da söylendi.

Hakkında esrar ve psikoaktif uyuşturucu kullandığı suçlamalarından soruşturma açılan Lee Sun-kyun’un hafta sonunda 19 saat süresince ifade verdiği ortaya çıktı. Güney Kore medyasında, uyuşturucu soruşturması akabinde aktörün televizyon ve reklam gelirini kaybettiği aktarıldı.

Ayrıca polisler Lee Sun-kyun’un evinde bir de not bulunduğunu söylediler.

Sonraki Haber