Maide anneden gençlere: PKK sizi kullanıyor

PKK'ya yakınlık hisseden gençlere seslenen Maide anne, “Bu kişiler asla Kürt halkının yanında değil, onlar sizi ölünceye kadar kullanmak derdindeler. Pişman olup ayrılmak isteseniz bile sizi sağ bırakmazlar. Ne kendinize ne ailenize bu kötülüğü yapmayın” dedi.

Berlin’de kızı Nilüfer’in PKK tarafından kandırılarak kaçırılmasının ardından kızını kurtarmak için eyleme başlayan Maide annenin direnişi Alman Meclisi önünde devam ediyor. Her çarşamba sabah saatlerinde meclis önüne gelen Maide anneye destek büyüyor. Bu hafta Vatan Partisi Berlin Temsilcisi Emre Ünver’in yanı sıra İyi Toplum Gönülleri İcra Kurulu Almanya Üyesi Metin Yılmaz ve İyi Toplum Gönülleri Berlin Brandenburg Başkanı Gökhan Aydın da destek verenlar arasındaydı. Maide anne PKK terör örgütüne yakınlık hisseden gençlere önemli uyarılarda bulundu: “Gençler yapmayın bu kişiler asla Kürt halkının yanında değil, onlar sizleri ölünce kadar kullanmak derdindeler. Pişman olup ayrılmak isteseniz bile sizi sağ bırakmazlar. Tek şansınız eğer ulaşabilirseniz emniyet güçlerine sığınmak olur, gidenin başka türlü geri dönme şansı yok. Ne kendinize ne ailenize bu kötülüğü yapmayın.”

Olaya ilişkin Interpol'un devreye girdiğini anlatan Maide T, “Aslında en baştan olması gereken şeydi. Ama bir türlü sesimizi ulaştıramadık. Nihayetinde geçen hafta devreye girdiler” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber