Mansur Yavaş: Banka hesaplarım incelemeye açıktır

Ulus 100'üncü Yıl Meydanı'nın açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, '1999 yılında Beypazarı'nda ilk belediye başkanlığı yaptığımdan bugüne kadar bütün banka hesaplarım incelemeye açıktır' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ulus 100. Yıl Meydanı'nın açılışında konuştu. Hiç kimseden sakladığı bir şeyin olmadığını belirten Mansur Yavaş, 1999 yılında belediye başkanlığına bağladığı dönemden bugüne kadar bütün banka hesaplarının incelemeye açık olduğunu söyledi.

MAL VARLIĞI VE ŞEFFAFLIK

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne az bir süre kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan mal varlığı ve şeffaflık açıklaması geldi. "Halka hesap vermek bir zorunluluktur" diyen Mansur Yavaş, "Değerli hemşehrilerim, yaptığımız bütün çalışmalar şeffaftır. Halka hesap vermek bir zorunluluktur. Mal beyanımı ben açıkladım. Rakiplerimiz de açıklamaya başladılar ama bugünkü basına düşen yazıları gördüğünüz zaman bir sürü spekülasyon var." ifadelerini kullandı.

'HİÇ KİMSEDEN SAKLADIĞIM HİÇBİR ŞEYİM YOK'

İlk belediye başkanlığı yaptığı dönemden bugüne kadar bütün banka hesaplarının incelemeye açık olduğunu kaydeden Mansur Yavaş, "Ben de dün bir televizyon yayınında şunu söyledim; 1999 yılında Beypazarı'nda ilk belediye başkanlığı yaptığımdan bugüne kadar bütün banka hesaplarım incelemeye açıktır. Hiç kimseden sakladığım hiçbir şeyim yoktur. Kamu yöneticileri böyle olmalıdır. Göreve başladığıyla bıraktığı zamanki mal varlığını açıklamalıdır." dedi.

Sonraki Haber