Mansur Yavaş: Seçim şimdiden bitti

ABB Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, yayınlanan anketlerde önde olduğunu belirterek seçimin şimdiden bittiğini iddia etti. Yavaş, bunun sebebi şeffaf davranmaları olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP Adayı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da vatandaşlara hitap etti. Yavaş, anketlerde açık ara önde olduklarını iddia etti.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında CHP'nin Kızılcahamam adayı Coşkun Ünal ile beraber Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Yavaş, alandaki vatandaşlara seslendi. Yavaş, seçim anketlerinin görüldüğünü belirterek, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı bile, 'Mansur Yavaş açık ara önde' diyor. Aslında Ankara'da fiilen seçim bitti. Rekor oyla geliyoruz. Sebebi şu; şeffaf davrandık. Bütün hesaplarımızı herkes görebiliyor. Kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık. Huzur geldi, bereket geldi. Dolayısıyla Ankara halkı icraatlarımızdan memnun." ifadelerini kullandı.

'HARAM LOKMA YEMEYECEK YEDİRMEYECEĞİZ'

Kendisine yönelik karalama ve iftira kampanyalarının bugüne kadar fayda etmediğini ifade eden Yavaş, "Allah'a çok şükür daha bugüne kadar benim bir personelim savcılığa gitmedi. Biliyorsunuz, eski büyük trolü var Ankara'nın. Adını bile anmak istemiyorum. Bir mesaj atıyor, arkasından müfettiş geliyor ama rahatsız olmuyoruz. Geliyor, inceliyor ve bakıyor ki, soruşturacak bir husus yok. Yapılan iş doğru. Böylelikle aklanıyoruz. Allah'a bin şükür, bugünleri gösterdi. Aynı şekilde gidecek, kursağımızdan haram lokma gitmeyecek, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz" dedi.

Sonraki Haber