Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Öndeyiz

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk'ta yaptığı açıklamada anketlerde önde olduğunu ve kesinlikle kazanacağını vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz. Benim 2'nci ve son dönemim olacak. Bu 5 yılı iyi değerlendirin. Eğer Çubuk'a hizmet gelmesini istiyorsanız benim elimden tutacak belediye başkanlarına ihtiyacımız var" dedi.

'OY VEREN VERMEYEN AYRIMI YAPMIYORUZ'

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kendisinden önce görev yapan belediye başkanlarının seçimden seçime veya festivallerde Çubuk'a geldiğini aktaran Yavaş, "Muhtarlarla toplantı yaptıktan sonra, ayrıca pandemi dönemini fırsat bilip bayram tatilini fırsat bilip hemen hemen Ankara'nın bütün köylerini dolaştım ve yerinde tespit ettim sorunları. Hiç bakmadım, 'Nereden ne kadar oy çıkmış' diye. Bir köyde açıkta kanalizasyon var ve etrafında çocukların oynayıp da hasta olma tehlikesi varsa, oranın kime oy verdiğinin ne önemi var? Önemli olan oradaki mağduriyeti gidermektir.” dedi.

Görev süresince Çubuk'a sağladıkları hizmetleri anlatan Yavaş, "Bizden önceki dönem başlayan Çubuk Aile Yaşam Merkezi'ni bitirdik, içinde e-spor ve kreş açtık. 78 mahallede asbestli su borularını yeniledik. 74 köye ücretsiz internet verdik. Çubuk Soğuk Hava Deposu, 27 Mart'ta kapasitesi 1400 ton olacak şekilde ihaleye açıldı. İnşallah vişnelerinizi orada saklayıp, gelir elde edeceksiniz. Yine 12 tane mahallenin kanalizasyon sorununu çözdük. 5 mahallede çalışmalar devam ediyor.” diye konuştu.

'ÖNDEYİZ'

Yavaş, anketlerde önde olduğunu vurguladı. Konuşmasını şöyle sonlandırdı:

Şimdi de belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz. Benim 2'nci ve son dönemim olacak. Bu 5 yılı iyi değerlendirin. Eğer Çubuk'a hizmet gelmesini istiyorsanız, benim elimden tutacak belediye başkanlarına ihtiyacımız var, o da burada Can Başkanım.
Sonraki Haber