Marmara Bölgesi'nde yaşayanlar dikkat! Yarın akşam saatlerinden itibaren...

Marmara Bölgesi'nde yaşayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi açıkladı...

Marmara Bölgesi'nde yaşayanlar dikkat! Yarın akşam saatlerinden itibaren...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Marmara Bölgesi'nde yaşayan vatandaşları ilgilendiren bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Marmara Bölgesi'nde serin ve yağışlı hava bekleniyor. Kuvvetli yağışlar için bölgede yaşayan vatandaşların Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımlayacağı tahmin ve uyarılarının takip etmeleri gerekiyor. Bölgede beklenen hava sıcaklıkları hakkında tahmin geldi.

MARMARA BÖLGESİ'NDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Marmara Bölgesi'nin yarın akşam saatlerinden itibaren serin ve yağışlı hava sisteminin etkisine gireceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, yarın akşam saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'ni etkilemesi beklenen serin ve yağışlı sistemin etkisi ile hava sıcaklıklarının 4 ila 8 derece düşeceğinin tahmin edildiği bildirildi. Soğuk havanın pazartesi gününden itibaren Marmara Bölgesi'nde etkili olduktan sonra perşembe günü bölgeyi terk edeceği değerlendirilirken, bölgede gerçekleşebilecek kuvvetli yağışlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahmin ve uyarılarının takip edilmesi önem arz ettiği aktarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son hava durumu tahminlerine göre hafta ortasına kadar bazı illerde gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek hava sıcaklıkları ise aşağıdaki gibidir:

İstanbul: 21, Edirne: 23, Kırklareli: 18, Tekirdağ: 21, Kocaeli: 19, Sakarya: 18, Yalova: 21 derece.

Sonraki Haber