Maskeler düştü: Gülen'in cenazesine katılan firari FETÖ'cülerin kimliği ortaya çıktı

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine katılan örgüt mensuplarından bir bölümü yüzlerini gizlemek için büyük çaba sarf etti. Yüzünü gizlemeye çalışan bazı firari FETÖ'cülerin kimlikleri ortaya çıktı.

20 Ekim'de öldüğü duyurulan elebaşı Gülen'in New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde cenazesine katılan FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

‘KIRMIZI LİSTE’ HAZIR BULUNDU

Odatv'nin haberine göre; Maskeli törende, İçişleri Bakanlığı’nın 20 milyon Türk Lirası ödülle terörden arananlar kırmızı listesinde yer alan birçok isim vardı.

Aralarında FETÖ elebaşı Gülen’in onlarca yıldır yanında önemli rollerde bulunan Suat Yıldırım, örgütün parasını yönettiği iddia edilen Cevdet Türkyolu, FETÖ’nün Avrupa ağından sorumlu Abdullah Aymaz, elebaşının yeğeni Kemal Gülen, eski basketbolcu Enes Kanter, FETÖ’nün medya yapılanmasından aranan Ekrem Dumanlı, Abdulhamit Bilici ve Adem Yavuz Arslan gibi isimler de yer aldı.

MASKELER DÜŞTÜ

Haber Report isimli sosyal medya hesabından paylaşılan bilgiye göre, maskeyle kendini gizlemeye çalışan isimlerden bazıları deşifre oldu. Cenazeye katılanlar arasında Eski Binbaşı Ahmet Kalkan, Eski Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu ve Eski Binbaşı Engin Büker’in de olduğu iddia edildi.

Sonraki Haber