MasterChef All Star kim elendi? MasterChef 23 temmuz 2023 elenen kim oldu?

Kıyasıya rekabetin sürdüğü MasterChef All Star'da 23 Temmuz 2023 Pazar günü eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giden 7 yarışmacıdan birinin MasterChef olma hayalleri son buldu. İşte MasterChef All Star 35. bölüm sonunda elenen yarışmacı...

MasterChef All Star'da kıyasıya rekabet sürüyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı programın 35. bölümünde 7 yarışmacı eleme potasında ter döktü. O ismin ise MasterChef All Star macerası yarım kaldı.

MASTERCHEF ALL STAR'DA KİM ELENDİ (23 TEMMUZ)?

MasterChef'te ikinci haftanın veda eden ismi belli oldu. Yarışmacılar, mavi ve kırmızı takım olarak üç defa takım oyununda rekabet etti. Kaybeden takımdan 7 isim potaya girdi.

Eleme potasında yarışan adaylar; Ayaz, Mert, Büşra, Eda, Burcu, Çağatay, Gamze oldu.

Yarışmacılara eleme oyununun ilk etabında isot salçası ve keçi sütü verildi. Bu ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkarmaları talep edildi.

Eda, isot salçası ile tatlı yaptı. Mehmet Yalçınkaya, Eda'nın salçadan başarılı bir tatlı çıkarması sonrasında şapka çıkaracağının sözünü vermişti. Eda'nın tabağı jüri üyelerinden geçer not aldı.

İkinci tura kalan Ayaz, Çağatay, Gamze ve Burcu, Danilo Şef'in ''Çıtırlık'' adlı tabağını yaparak mücadele etti. Son ikiye kalan Gamze ve Burcu arasından kimin gideceğini ise Mehmet Şef açıkladı.

MasterChef All Star yarışmasına daha başarısız tabağı yaparak veda eden isim Burcu oldu.

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KİMDİR?

Aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal, 1986 yılında doğmuştur. Küçük yaşlarda Filipinli bir aile ile yaşadığını, sonrasında ise Çinli bir aileyle büyüdüğünü söyleyen Burcu, 15 yıl Asya'da yaşamıştır. Gemide garsonluk yaptıktan sonra yemek eğitmenliğine geçmiştir.

Sonraki Haber