Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağının fiyatı şok etti! İşte fiyatı

Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağı sosyal medyada gündem oldu. TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye programında jüri üyesi olan Yalçınkaya'nın imza tabağı Yudum'un elenmesine neden olurken fiyatı gündeme bomba gibi oturdu.

MasterChef Türkiye jüri üyesi olarak TV8 ekranlarında karşımıza çıkan Mehmet Yalçınkaya, kimi zaman sinirli kimi zaman ise de sempatik tavırlarıyla seyirciler tarafından beğenen bir jüri üyesi. Ancak programda imza tabağı olarak isim verdiği 'Okyanus' fiyatı ise dudak uçuklattı.

OKYANUS YEMEĞİNİN FİYATI ŞOK ETKİSİ YARATTI

Yarışmacılardan imza tabağının yapılmasını isteyen Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Bodrum'daki restoranın da farklı versiyonunun sunuluyor. Ancak İstanbul'daki restoranın da aynı versiyonu satılıyor. Okyanus tabağının fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Yemeğin fiyatının 1550 TL olduğu ortaya çıktı.

Okyanus isimli tabakta; Simit, ahtapot, levrek, yılan balığı, enginar püresi, uskumru, sardalya, kişniş, japon turbu, dereotu, kanlı kuzu kulağı yaprağı, kırmızı soğan turşusu, japon turbu, limon ve zeytinyağı bulunuyor.

Sonraki Haber