MasterChef'te hüzünlü anlar: Yakın arkadaşını eledi! MasterChef All Star'da kim elendi?

MasterChef All Star'ın 10 Eylül Pazar günü yayınlanan bölümünde bir kişi yarışmaya veda etti. Bakın MasterChef All Star'da elenen isim bu hafta kim oldu...

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef All Star'da bu akşam (10 Eylül Pazar) eleme heyecanı yaşandı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef'in son bölümüne elenen isim bakın kim oldu...

MASTERCHEF ALL STAR'A VEDA EDEN İSİM...

Mutfakta kıyasıya rekabetin sürdüğü yarışma programı MasterChef'te son üçe kalan isim arasından en iyi tabağı yapan Hasan oldu. Esra'nın tabağı ise gecenin en iyi ikinci yemeği seçildi. Geçtiğimiz hafta eleme adayı olan Suna ve Eda arasında ise kıyasıya rekabet yaşandı. İkilinin yakın arkadaş olması üzerine Somer Şef,  ''Kader yoldaşınla birbirinizi eve yollayacaksınız. Hayat MasterChef'te zor'' ifadelerini kullandı. Suna ise Somer Şef'in bu sözlerine ''Keşke normal bir şekilde elenseydim. Keşke beni şuan eleseniz. Eda ile yarışarak veda etmek ya da onun etmesini istemiyorum'' diyerek karşılık verdi.

Eda da Suna ile yarışmanın ne kadar zor olduğunu şu sözlerle anlattı:

"Bu hissiyat birkaç gün önce kalbimize geldi. Burada dillendirdiğimizde de ağlamaya başladı Suna. Çok istedim onun tabağını tamamen yapmasını, çıkarmasını. Hangi arkadaşım giderse üzülürüm ama oda arkadaşım. Bu sezon birbirimizi daha iyi tanıdık, anladık. 'Seni geç buldum erken kaybetmek istemiyorum.' diyor bana. Çok üzüldüm. Çok duygusal bir veda olacak."

Suna ile Eda arasında yaşanan nefes kesen mücadele büyük bir talihsizliğe sahne oldu. Suna'nın tabağında istenmeyen ürün olarak kıkırdak çıktı. Bu nedenle Suna MasterChef All Star'a veda etti.

Sonraki Haber