MasterChef'te kim elendi? MasterChef All Star'da elenen isim şaşırttı...

TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşan yarışma programı MasterChef All Star'da eleme heyecanı sürüyor. Birbirinden yetenekli yarışmacılar mutfakta hünerlerini sergiliyor. Peki, bu hafta MasterChef'e kim elendi? Hayallerine veda eden yarışmacı kim oldu? İşte yanıtı...

MasterChef All Star'ın 24 Eylül Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde kimin elendiği merak konusu oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yine yemekleri tadarak gecenin elenen yarışmacısını belirledi. İşte kıyasıya rekabetin sürdüğü Masterchef'te bu hafta elenen o yarışmacı... 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te yarışmaya veda edecek olan eleme adayı bu akşam yayınlanan son bölümde belli oldu. İlk etapta yarışmacılar şeflerin verdikleri malzemelerle yaratıcılık tabağı hazırlayarak hünerlerini sergiledi. 

Gecenin ikinci etabında ise son üçe kalan yarışmacılar şef tabağı hazırladı. Bölümün finalinde ise en başarısız tabağı yapan yarışmacı Sefa oldu. 

MASTERCHEF'E KİM VEDA ETTİ?

MasterChef All Star'da hayallerine veda eden kişi geçtiğimiz hafta Gamze olmuştu. Bu hafta ise Sefa, Sergen, Kerem, Barbaros, Azize, Dilara ve Tanya eleme adayı olarak belirlenmişti. MasterCehef'ten bu hafta elenen isim Sefa oldu.

Sonraki Haber