MasterChef'te kural ihlali! O yarışmacılar eleme adayı oldu

MasterChef'in son bölümünde, Mavi Takım tarafından kural ihlali yapıldı. Yapılan ihlal ortalığı karıştırırken, haftanın iki eleme adayı da belli oldu.

MasterChef'in dün akşam yayınlanan son bölümünde, şefler yarışmacılarından dünya sokak lezzetlerinden olan Langos, Lampredotto, Okonomiyaki, Balda Roti, Burrito, Meat Pie ve Bola De Berlim yapmalarını istedi. Mavi Takım'dan bir yarışmacının kural ihlali ortalığı karıştırdı.

MAVİ TAKIM'DAN KURAL İHLALİ

Yemeklerin yapım süresinin bitimine doğru, şefler 5'ten geriye saymaya başladı ve sıfır denildiğinde Nevzat tabağa ekleme yaptı. Somer Şef "Biz sıfırı saydığımızda artık yemeklere dokunamazsınız. Bir şey ekleyemezsiniz. Bu gece maalesef Nevzat arkadaşımız biz sıfırı sayınca, hatta bazı arkadaşlarının engellemeye çalışmasına rağmen inatla sıfırdan sonra yemeğin üzerine taze soğan attı. Görüntülerden de tespit edildi. Sizin Okonomiyaki'nizi değerlendirmeye almıyoruz," dedi. Nevzat'ın hazırladığı tabak değerlendirmeye alınmadı.

DOKUNULMAZLIĞI MAVİ TAKIM ALDI

Hazırlanan tabaklar şefler tarafından değerlendirmeye alındı ve 5-2 Mavi Takım dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı Takım ise eleme adaylarını belirlemek üzere ikinci tura kaldı.

Kuzu yüreği pişirerek dokunulmazlık için mücadele eden yarışmacılardan Onur, en iyi tabağı hazırlayarak bireysel dokunulmazlığa sahip oldu. İkinci kez dokunulmazlık kazanan Onur, ilk eleme adayı olarak Nigar'ı seçti. Yapılan oylama sonucunda Nigar'dan sonra ikinci eleme adayı da Beyza olarak belirlendi.

Sonraki Haber