Meğerse altın değerindeymiş! Hurdacılar gramını 1650 TL'ye satıyor

Hurdacılar gramını 1650 TL'ye satıyor! Bu meğerse altın değerindeymiş. Çöpe atan pişman oluyor, hurdacılar ise bundan bir servet kazanıyor. Bakın gramı 1650 TL'ye satılan şey neymiş...

Meğerse altın değerindeymiş! Hurdacılar gramını 1650 TL'ye satıyor

Çoğumuzun elinin altında bulunan bu eşyalar meğerse altın değerindeymiş. Çok para vererek aldığımız elektronik eşyaları bir süre sonra ömürleri bitince çöpe atıyoruz. Fakat bu hayatımızın hatası oluyor. Elektronik eşyaların içerisinde bulunan öyle bir parça var ki hurdacılar gramını 1650 TL'ye satıyor. Altın değerindeki bu nesne elektronik eşyaların tümünde var.

MEĞERSE ALTIN DEĞERİNDEYMİŞ

Meğerse altın değerindeymiş

Elektronik eşya denildiğinde çoğu kimsenin aklına genelde televizyon, cep telefonu ve bilgisayar gelir. Fakat buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, saç kurutma makinesi, elektrikli küçük ev aletleri, kumanda ve ses sistemi gibi cihazlardaki bu ana kart meğerse altın değerindeymiş.

HURDACILAR GRAMINI 1650 TL'YE SATIYOR

Hurdacılar gramını 1650 TL'ye satıyor

 Bu ana kartların gramını hurdacılar 1650 TL'ye satıyor. Özellikle hurdacılar tarafından toplanan ve parçaları ayrı ayrı satılarak yüksek gelir sağlayan elektronik eşyalardaki bu ana kartları evde çıkarmak pek mümkün değil. Fakat her şehirde bulunan ana kart geri dönüşüm firmalarına ulaşarak ana kartları oraya ulaştırmak mümkün.

Sonraki Haber