Melek Baykal o diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor: 'Huysuz ve gizemli bir karakteri canlandıracak'

Usta oyuncu Melek Baykal, yepyeni bir dizi ve çok farklı bir karakterle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Yan Oda' dizisinde usta oyuncu oldukça farklı bir karakteri canlandıracak.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan usta oyuncu Melek Baykal, sürpriz bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu zamana kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karaktere bürüneceği konuşulan Melek Baykal, geçmişte unutulmaz dizilerde rol almıştı.

ÇOK FARKLI BİR KARAKTERE BÜRÜNECEK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, usta oyuncu ve tiyatrocu Melek Baykal, OGM Pictures imzalı 'Yan Oda' dizisinde 'Cevale'yi canlandıracak. Yıllarca güçlü ve renkli karakterleri canlandıran usta oyuncu, bu kez kilo sorunlarıyla mücadele eden, bu sebeple oldukça huysuz ve gizemli bir kadın olan 'Cevale' ile ekranlara dönecek. Star TV‘de yayınlanacak olan dizide her şey Cevale’nin sunucu kızı Verda’nın programına konuk olan iş insanı Fikret Alabey’le evlilik kararı almasıyla başlayacak. Kızının bu evliliği ailesine zor anlar yaşatmayı alışkanlık haline getiren Cevale’nin hayatını tamamen değiştirecek.

Sonraki Haber