Melih Gökçek ve CHP’lilerin bel altı tartışması… ‘Gay parti’ sorusuna CHP’li Ağbaba’dan tepki

Melih Gökçek, ‘LGBT bu ülkenin aydınlık geleceği için mücadele ediyor’ diyen CHP’li Ali Mahir Başarır’a X hesabından ‘Gay partilerine katıldın mı?’ diye sordu. Gökçek’in paylaşımı CHP’lilerin tepkisini çekti…

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Partili Melih Gökçek, CHP’li Ali Mahir Başarır’la ilgili paylaşım yaptı. Gökçek’in CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a yönelik “gay partisi” sorusu tepki çekti. CHP Milletvekili Veli Ağbaba “Utanmaz adam” dedi.

Daha önce sosyal medya polemikleriyle gündeme gelen Melih Gökçek bir süredir dikkat çeken bir paylaşım yapmıyordu. Gökçek, geçen gün CHP’li Ali Mahir Başarır’a yönelik sorular sordu. “ALİ MAHİR BAŞARIR’A BİRİNCİ SORU; “Ali Mahir, yurtdışına gittiğinde gay partilerine katıldın mı?” şeklindeki soru tartışma yarattı. CHP içinden de Gökçek’e tepki geldi.

Ali Mahir Başarır

‘AİLESİ VAR, EVLADI VAR’

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Sen utanma duygunu ahlakını yitirmiş bir insansın! utanmaz adam bırak bir milletvekilini; Bir ailesi olan evladı olan bir kişi böyle bir iftira atıyorsun. Ailecek çevre kirliliği yaratıyorsunuz!” diye yanıt verdi.

‘ALİ MAHİR, ONURLU GAY’LARIN TOPLANTISINA KATILSA GURUR DUYMAZ MI?’

Ağbaba'nın tepkisine sosyal medya hesabından yanıt veren Gökçek de şunları söyledi:

"VELİ SEN NİYE HOPLADIN? BEN ALİ MAHİR’E ‘Gay toplantılarına katıldın mı’ DİYE SORDUM. ‘Katıldın’ DEMEDİM. SONRA SORDUĞUM SORUDA ALINACAK NE VAR. GAY’LARINDA İÇİNDE OLDUĞU LGBT’LİLERE ‘ONURLU İNSANLAR’ DİYEN ALİ MAHİR DEĞİL Mİ? ALİ MAHİR’İN ONURLU DEDİĞİ KİŞİLERDEN ALİ MAHİR’İN AİLESİ NİYE ALINSIN VELİ AĞBABA? SIZ ÖNCE ŞUNA KESİN KARAR VERİN, LGBT’LİLER (dolayısıyla gay’lar) ONURLU MU ONURSUZ MU? ALİ MAHİR BU ONURLU GAY’LARIN TOPLANTISINA KATILSA GURUR DUYMAZ MI? HADİ CEVAP BEKLİYORUM…”

Sonraki Haber