Merih yardım kampanyasıyla örnek oluyor

MİLLİ futbolcu Merih Demiral, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için başlattığı yardım kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Koleksiyonunda bulunan imzalı Cristiano Ronaldo formasını açık arttırmaya sunarak yardım kampanyasına başlangıç yapan genç futbolcu, kısa sürede sesini futbol dünyasına duyurmayı başardı. Merih Demiral’ın sporcu arkadaşları, yardım çağrılarına kayıtsız kalmadı, imzalı formaların açık arttırmasından elde edilen gelirler afet bölgesine umut oldu. Milli futbolcunun öncülüğü ile Fransız ekibi Paris Saint-Germain’den Lionel Messi ve Kylian Mbappe, İngiliz temsilcisi Manchester City’den Erling Haaland, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’dan Cristiano Ronaldo, İtalyan takımı Roma’dan Paulo Dybala, İspanya temsilcisi Atletico Madrid’ten Antoine Griezmann, bir diğer İspanyol takımı Real Madrid’ten Karim Benzema’nın imzalı formaları açık arttırma ile sahiplerini buldu.

Hemen ardından ünlü futbolcular Leonardo Bonucci, Alvaro Morata, Harry Kane, İlkay Gündoğan ve Emre Can da imzalı formaları ile kampanyaya katıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Merih Demiral, açık arttırmaya çıkarılan Karim Benzema ve Harry Kane formalarının 1 milyon 250 bin liraya satıldığını belirterek, “Böylece kampanyamız dahilinde deprem bölgesine aktarılan toplam tutar 7 milyon 550 bin liraya ulaştı.” ifadesini kullandı.

Sonraki Haber