Mersin en iyi otelleri

Mersin'de konaklama yapmak isteyenlerin tercihi; işte en iyi Mersin otelleri...

Mersin'de konaklama yapmak isteyenler için en iyi Mersin otelleri listesi:

Mersin HiltonSA

Özellikleri

Bu lüks sahil oteli Edip Buran Spor Salonu'na 1 km, lunaparka 2 km, Mersin Yat Limanı'na ise 5 km mesafededir.
Boydan boya pencereli şık odalarda ücretsiz Wi-Fi, mermer banyo, düz ekran TV, mini bar, deniz veya şehir manzaralı balkon bulunur. Süitlerde koltuklu oturma odası vardır, üst sınıf süitler ise ücretsiz kahvaltı servis edilen özel salona erişim sunar. Oda servisi mevcuttur.

Otopark ücretsizdir. Şık bir restoran, modern bir bar, havuz başı barı da bulunan açık havuz, sauna ile buhar banyosu içeren spa merkezi, spor salonu, oyun alanı ve tenis kortu, sunulan imkanlar arasındadır.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 3169 Tl

Adres ve iletişim

Palmiye, 1225. Sk. No:1, 33110 Yenişehir/Mersin
0324 241 50 00

Faydalı yorumlar

"Oteli konumu çok güzel odaya girdiğimdeki enfes deniz manzarası içinizi açıyor. Odalar biraz eski ama temiz. Kahvaltıda verilen ikramların çeşitliliği ve lezzeti başarılı. Akşam room servisten sipariş ettiğim Erdem Bey in önerisiyle tercih ettiğim bonfile tabağı enfesti kendisine ayrıca teşekkür ederim. Genel izlenimim otel çalışanlarının tamamının muhteşem ilgili ve güler yüzlü yaklaşımı ve çözüm odaklı çalışmaları hepsine tek tek teşekkür ederim."

"Hilton Mersin’e iş için gittim. Sıcakkanlı ve tecrübeli çalışanlar konaklamanızın güzel olması için çabalıyorlar. Denize sıfır bir otel. Önünde halka açık uzun bir yürüyüş yolu var. Kahvaltı yaptığımız salon teras ve bahçesiyle şahaneydi. Kahvaltı zengin, ürünler leziz ve taze. Toplantı salonu iyi aydınlatılmış, donanımlı."

Noax Hotel

Özellikleri

D400 kara yolu üzerindeki çarpıcı ve modern bir kulede bulunan bu lüks otel, Mersin Arkeoloji Müzesi'ne 3 km ve Akdeniz kıyısındaki Mersin Kültür Parkı'na 5 km uzaklıktadır.
Şık odalarda akıllı TV, WiFi, mini bar ve su ısıtıcı bulunur. Süitlerde oturma odası mevcuttur. Aile odalarında ek olarak çocuklar için ayrı yatak odası vardır. Bazı odalar deniz manzaralıdır. Oda servisi mevcuttur.

En üst katta boydan boya pencereli ve panoramik manzaralı şık bir restoran bulunur. Diğer imkanlar arasında açık havuz, spa ve spor salonu yer alır. Kahvaltı ve otopark mevcuttur.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 1507 Tl

Adres ve iletişim

Palmiye, Gazi Mustafa Kemal Blv. 275 / A, 33110 Akdeniz/Mersin
0324 232 33 00

Faydalı yorumlar

"Personeller her zaman güler yüz ve ilgililer. Yemekler Mersin’e yakışır şekilde güzel. Temizlik konusunda çok hassas bir otel. Personellerden özellikle Cemal beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

"İş dolayısıyla sık sık seyahat eden biri olarak Noax Hotel'i herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Girdiğimiz andan itibaren danışmadan resepsiyona kahvaltıdan temizliğe her birim özel olarak ilgilendi."

Divan Mersin

Özellikleri

Ticaretin canlı olduğu bir caddede yer alan Akdeniz manzaralı bu lüks otel, CNR Expo Center yanında, Mersin Marina'ya 20 dakika yürüme mesafesinde ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 92 km mesafededir.
Şehir manzaralı rahat odalarda ücretsiz WiFi, düz ekran TV ve kasanın yanı sıra mini bar ve çay/kahve makinesi bulunur. Lüks odalar deniz manzaralıdır. Süit odalarda ayrı oturma alanı ve espresso makinesi mevcuttur. Lüks süitlerde mutfak, iPod yuvası ve küvetli teras bulunur. 7/24 oda servisi vardır.

Restoran, pastane ve şehir manzaralı çatı barı vardır. Diğer imkanlar arasında spa, hamam, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu yer alır.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 2916 Tl

Adres ve iletişim

Akkent, Gazi Mustafa Kemal Blv. No: 612, 33160 Yenişehir/Mersin
0324 356 11 00

Faydalı yorumlar

"Spa ve spor salonları harika, özellikle hijyen olarak tertemiz gönül rahatlığıyla gelinebilecek bir yer. Tam ailenizle keyifli anlar çıkarılacak bir mekan"

"Kaliteden ödün vermeyen bir otel. Her seyahatimizde memnuniyetle ayrıldığımız resepsiyon giriş ekibinden başlayan tüm personelin güler yüzlü samimi yaklaşımı takdirlik. Zengin kahvaltı menüsü, hijyeni evimizde hissettiriyor."

Ramada By Wynham Mersin

Özellikleri

İşlek D400 kara yolu üzerinde şık bir cephesi olan bu modern şehir oteli, Atatürk Parkı'na 2 km, Mersin Deniz Müzesi'ne 3 km uzaklıktadır.
Zarif odaların tümünde ücretsiz WiFi, düz ekran televizyon, 24 saat oda servisi, mini bar ve şehir manzarası vardır. Üst sınıf odalar ve süitlerde ek olarak oturma alanı bulunur.

Kahvaltı ve otopark ücretsizdir. İmkanlar arasında restoran ve lobide kafe/bar vardır. Ayrıca spor salonu ve saunalı spa mevcuttur.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 1617 Tl

Adres ve iletişim

Turgut Türkalp, Gazi Mustafa Kemal Cd 27/A, 33090 Toroslar/Mersin
0324 226 35 25

Faydalı yorumlar

"Merhaba, toplamda 1 gece 2 kişi konakladık konum olarak merkezi, resepsiyon ve lobi hizmetleri gayet iyi her an muhatabınız var oda düzenli ve temiz herkes güler yüzlü, kahvaltı çok memnun kaldık, herkese teşekkür ederim görüşmek üzere müşteri değil misafirdim teşekkürler."

"Odalar temiz ve havadar oda personelleri güler yüzlü ve kibar 2 gece konaklama yaptık çok rahat ettik."

Grand Mardini Hotel

Özellikleri

Odalarda klima, salon ve banyo mevcuttur. Odalarda bulunan çift kişilik yatak keyifli bir gece istirahati sağlar. Bunların dışında, odalarda mini bar mevcuttur. İnternet erişimi, telefon, televizyon ve kablosuz internet bağlantısı, eksiksiz bir tatil konforu sunmaktadır. Banyoların iç düzenine bir duş dâhildir. Ayrıca, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Emanet bürosu, otel kasası, restoran, transfer hizmeti, oda servisi, konferans salonu ve çamaşırhane otelin yolculara sunduğu hizmetler arasındadır. Kablosuz internet bağlantısı ile ortak alanlarda misafirler için internet erişimi (ücretsiz) sağlanmaktadır. Gezi rezervasyonları hakkında detaylı bilgi tur kayıt masalarında sunulmaktadır. Bunun yanı sıra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktadır. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları tesisin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 871 Tl

Adres ve iletişim

3 Ocak Mh.5422 Sk. Mersin Ahmet Cd. No:15, 33000 Akdeniz/Mersin
0324 237 33 47

Faydalı yorumlar

"İş seyahati sebebiyle uğradım ve konakladım. Otel personeline ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Odaların temizliği, kahvaltıdaki mutlu edici zenginlik, personelin yapıcı güler yüzü beni mest etti. Bundan sonraki her Mersin seyahatimde vazgeçilmez yerim artık burası. Herkese tavsiye ederim."

"Kardelen Hanımın eşliğinde çok güzel bir şekilde ağırladık. Odalar temiz ve ilgi alaka müthişti. Az önce ayrıldık otelden. Yaklaşım için teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz."

Mersin Oteli

Özellikleri

Bu rahat otel, sahildeki lunaparka 5 dakikalık, arkeoloji sergilerinin yer aldığı Mersin Müzesi'ne 8 dakikalık yürüme mesafesindedir. Mersin Yat Limanı'a 6 km mesafededir.
Rahat odalarda balkon, uydu TV ve mini bar bulunur. Süitler oturma alanına sahiptir. 7/24 oda servisi sunulur.

Canlı müzik sunan modern barın yanı sıra Akdeniz'e bakan şık bir restoran bulunur. Balo salonu da deniz manzaralıdır.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 1412 Tl

Adres ve iletişim

Cami Şerif, İsmet İnönü Blv., 33060 Akdeniz/Mersin
0533 477 79 47

Faydalı yorumlar

"Mersin'in en iyi otellerinden birisidir. Konum olarak deniz kenarındadır. Odaları gayet güzel ve temizdir. Restoran en üst katta olup konuklarına güzel bir Mersin manzarası sunmaktadır. Kaldığım dönem için son derece makul bir ücreti vardı. Otelin kendi otoparkı mevcuttur."

"Merkezde olması gayet iyi ancak trafik sorunu var."

Anemon Mersin Otel

Özellikleri

Rahat odalardaki birçok hoş ayrıntı otelin konforunu arttırmaktadır.
Asansör ile otelin farklı katlarına hızlı ve rahat bir şekilde ulaşılabilir. Emanet bürosu, otel kasası ve çamaşırhane tesisin yolculara sunduğu hizmetler arasındadır. Kablosuz internet bağlantısı (ücretsiz) sayesinde misafirler, internette gezinebilir ve dış dünya ile iletişimde kalabilirler. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları konaklama yerinin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Mersin otel fiyatları 2350 Tl

Adres ve iletişim

Çiftlikköy, İstemihan Talay Cd. No:205, 33110 Yenişehir/Mersin
0324 502 54 45

Faydalı yorumlar

"Tertemiz pırıl pırıl bir otel , nezaketli , yardımsever personeli , merkezi konumu ile gözünüz kapalı konaklayabilirsiniz."

"Otel lokasyon olarak çok güzel bir yerde odalar çok ferah personel çok ilgili ve alakalı kahvaltı yeterli seviyede alacarte menüleri gayet güzel tavsiye ederim."

"Otel konumu güzel merkezi yerde ulaşımı kolay oda temizliği süper odalar ferah kahvaltısı zengin personelleri güler yüzlü ilgili tavsiye ederim."

Sonraki Haber