Meteoroloji duyurdu! Sıcaklıklar azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü o bölgelerde sıcaklıkların azalacağını duyurdu. Soğuk havanın pazartesi günü etkisini gösterecek. Perşembe günü ise sona erecek...

Meteoroloji duyurdu! Sıcaklıklar azalacak

Sonbahar etkisini gösteriyor. Perşembe gününe kadar bazı bölgelerde soğuk hava etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü konu hakkında duyuru yaptı. Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde başlayacak olan soğuk hava pazartesi günü etkisini gösterecek. Soğuklar perşembe günü sona erecek. Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Karadeniz'in batısı ve İç Anadolu'nun batısı, İç Anadolu'nun doğusu ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde etkisini gösterecek soğuk havalar beraberinde yağışları da getirecek.

SICAKLIKLAR AZALACAK

Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Karadeniz'in batısı ve İç Anadolu'nun batısı, İç Anadolu'nun doğusu ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Bu bölgelerde havalar pazartesi gününden itibaren soğuyacak. Soğuk hava ile beraber bazı illerde yağış bekleniyor. Soğuk hava perşembe günü sona erecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün konu hakkında yaptığı duyuru merak ediliyor.

Ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin pazartesiden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine girerek sıcaklıkların azalacağı bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının kuzeybatı bölgesinden başlayarak, kuzey kıyılarında 4 ila 8 derece, iç kesimlerde ise 12 ila 15 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Soğuk havanın pazartesi günü Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Karadeniz'in batısı ve İç Anadolu'nun batısı, salı günü İç Anadolu'nun doğusu ve Orta Karadeniz, çarşamba günü Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde etkili olduktan sonra perşembe günü yurdu terk edeceği ön görülüyor. Yurdun güney kesimlerinde ise hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Sonraki Haber