Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Kocaeli, Yalova ve Bursa, Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu ile Sinop yağışlardan etkilenecek şehirler aradında yer alıyor.

Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı

Kocaeli, Yalova ve Bursa, Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu ile Sinop'ta yaşayan vatandaşları ilgilendiren sağana uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu raporuna göre bu illerde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış konusunda Kocaeli, Yalova ve Bursa, Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu ile Sinop şehirlerinde yaşayan vatandaşları uyardı.

12 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 il için sağanak yağış uyarısı verdi. Kocaeli, Yalova ve Bursa, Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu ile Sinop'ta yaşayanlar sağanak yağıştan etkilenecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden elde edilen son hava durunu tahmin raporuna göre bu illerde ne zaman yağış görülecek? Yağışlar ne zaman sona erecek? Kocaeli, Yalova ve Bursa, Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Sinop'ta yaşayanları etkileyecek sağanak yağış konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü aşağıdaki uyarıyı yaptı:

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Yalova ve Bursa’da Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük ile öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop’ta yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kocaeli, Yalova ve Bursa’da beklenen yağış, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre bu gece saatlerinde başlayacak. Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük'e yağışlar yarın sabah saatlerinde varacak. Kastamonu ve Sinop’a gelecek olan yağışlar ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre yarın öğle saatlerinde etkili olacak.

Sonraki Haber