Meteoroloji'den 6 için sağanak uyarısı! Antalya, Konya ve Denizli listede

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağanak uyarısı geldi. 6 ile gök gürültülü sağanak geliyor. Antalya, Konya ve Denizli sağanak yağış gelecek iller içerisindedir.

Meteoroloji'den 6 için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 için için gök gürültülü sağanak yağış uyarısıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu tahminine göre sağanak yağışın getireceği olumsuz koşullara karşı vatandaşları tedbirli olması gerekiyor. Gök gürültülü sağanak yağış Burdur, Isparta, Antalya ve Afyonkarahisar çevreleri ile Konya'nın batısı ve Denizli'nin doğusunda etkili olacak.

METEOROLOJİ'DEN 6 İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu tahmin raporuna göre yapılan sağanak uyarısı şöyledir:

Bugün öğle saatlerinden itibaren güneybatı kesimlerde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Burdur, Isparta, Antalya ve Afyonkarahisar çevreleri ile Konya'nın batısı ve Denizli'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Sonraki Haber