Meteoroloji'den açıklama geldi! İzmir, İstanbul, Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Adana, Trabzon, Antalya ve Kayseri illerinin dikkatine...

Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Adana, Antalya, Kayseri, İzmir, İstanbul ve Ankara illeri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden resmi açıklamalar yapıldı. İzmir, İstanbul, Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Adana, Trabzon, Antalya ve Kayseri illerinin dikkatine...

Türkiye ve tüm dünya artık 2024'e odaklanmış durumda. Herkes 2024'ün 2023'ten daha güzel bir yıl olmasını diliyor. İllerimizin için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden resmi açıklama yapıldı! İzmir, İstanbul, Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Adana, Trabzon, Antalya ve Kayseri illerinin dikkatine! Bu illeri ilgilendiren açıklama yapıldı. İşte tüm ayrıntılar...

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Yılbaşında ve 2024 yılının ilk birkaç gününde ülkemiz genel olarak merkezi antisiklon etkisi altında kalacak, batıda hafif-orta şiddette sağanak yağışlı, gökyüzü bulutlu, diğer bölgelerde yağış olmayacak, yağış beklenmiyor. geceleyin. Sabah saatlerinde özellikle iç kesimlerde yoğun sis görülmesi bekleniyor.
Atmosfer sıcaklığı: Japonya genelinde koşulların mevsim standartlarını aşmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Yeni yılın ilk birkaç gününde rüzgarların hafif, yer yer sakin esmesi bekleniyor.

İZMİR, İSTANBUL, ANKARA, ERZURUM, DİYARBAKIR, ADANA, TRABZON, ANTALYA VE KAYSERİ İLLERİNİN DİKKATİNE!

  • Ankara: Pazartesi parçalı bulutlu, güney kesimleri aralıklı sağanak ve sağanak yağışlı, gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve sisli, en düşük 1 santigrat derece, en yüksek sıcaklık 10 derece santigrat derece olacak.
  • İstanbul: Parçalı çok bulutlu. Gece ve sabah saatlerinde sis oluşabilir ve minimum sıcaklık 10 santigrat derece, maksimum sıcaklık ise 15 santigrat derecedir.
  • İzmir: Bulutlu, ara sıra yağmurlu. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde sisli olabilmekte olup minimum sıcaklık 11 santigrat derece, maksimum sıcaklık ise 17 santigrat derecedir.
  • Kayseri: Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli, en az 1 derece, en fazla 12 derece.
  • Antalya: Pazartesi günü bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, doğuda yerel sağanak yağışlı, minimum sıcaklık 12 derece, maksimum 20 derece santigrat derece olacak. Adana: Pazartesi günü parçalı bulutlu ve yağmurlu, en düşük 7 derece, en yüksek 19 derece olacak.
  • Diyarbakır: Bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli, en az -2 derece, en fazla 11 derece.
  • Erzurum: Bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli, minimum sıcaklık -5 derece, maksimum sıcaklık 5 derece.
  • Trabzon: Bulutlu ve güneşli, minimum 8 derece, maksimum 16 derece.
Sonraki Haber