Meteoroloji'den fırtına uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından fırtına uyarısı geldi. Doğu Karadeniz'de halen devam etmekte olan rüzgar hakkında açıklamada bulunan Meteoroloji vatandaşları uyardı.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı geldi

Doğu Karadeniz'de yaşayan vatandaşları ilgilendiren uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu tahmin raporuna göre Doğu Karadeniz'de devam etmekte olan rüzgarın bitiş tarihi hakkında açıklama geldi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu fırtına uyarısı aşağıda yer alıyor.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Doğu Karadeniz'de yaşayanlar için yaptığı fırtına uyarısı bu şekildedir;

Doğu Karadeniz'de halen devam etmekte olan rüzgarın, bugün (Cumartesi 19.10.2024) batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Pazartesi (21.10.2024) günü ilk saatlerde batısı ile gece saatlerinde doğusunda etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya bakıldığında Doğu Karadeniz'de devam etmekte olan rüzgar batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde esecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son tahminlere göre fırtınanın Pazartesi günü ilk saatlerde batısı ile gece saatlerinde doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Sonraki Haber