Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'da sağanak başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul'da yaşayanlar için son dakika uyarısı geldi. İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış başladı. 2 saat sürecek...

İstanbul'da yaşayanları ilgilendiren son dakika uyarısı geldi. Dışarı çıkacaklar veya eve dönecek İstanbullular dikkat. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da yaşayanları gök gürültülü sağanak yağış konusunda uyardı. Meteoroloji'de göre 2 saatlik periyotta sağanak etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre 16:00'da başlayan sağanak yağış 18:00^de sona erecek. Yağışların kısa sürede yerel kuvvetli olacağı bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbullular hakkında bir son dakika uyarısı verdi. Yapılan bu uyarıya göre İstanbul'da başlayan yağışlardan ötürü vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Yağışlar 2 saat sürecek. Gök gürültülü sağanak yağışların yerel yağışlar şeklinde ve kuvvetli yağış şeklinde olması bekleniyor. Konu hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama ise şöyledir;

Meteoroloji radarından alınan veriler ve yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 2 saatlik periyotta İstanbul'da yerel gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların kısa sürede yerel kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava tahmin raporuna göre İstanbul'da sağanak yağış başladı. 2 saat sürecek gök gürültülü sağanak yağış ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabilir. Vatandaşların tedbirli olmasında fayda var.

Sonraki Haber