Mevduat faiz oranları zirveye çıktı! TEB Bankası 100.000 liraya ne kadar faiz veriyor? Mevduat faizi kaça yükseldi?

Merkez Bankası Türk Lirasının cazibesini artırmak için yaptığı hamleler sonucunda mevduat faiz oranları arttı. Peki şu anda faiz oranları kaç? TEB Bankası 100.000 liraya ne kadar faiz veriyor? Mevduat faizi kaça yükseldi? Detaylar haberimizde...

Merkez Bankası Türk Lirasına talep artırmak için hamleler yapıyor. Türk lirası (TL) mevduat hesaplarına uygulanan zorunlu karşılık oranlarında değişikliğe gitti. Merkez Bankası hamlesi sonrası faiz oranlarında artış oldu. Sizler için Türk Ekonomi Bankası (TEB) mevduat faiz hesaplarını derledik.

TEB FAİZ ORANLARI KAÇ?

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Marifetli Hesap ile birikimlerinizin özel faiz oranlarından yararlanabiliyorsunuz. TL Marifetli Hesap açanlar 30 gün boyunca avantajlı hoş geldin faizinde parasını değerlendirebiliyor. Üstelik Marifetli Hesap ile faiz oranları yüzde 54'e kadar çıkıyor ve gecelik vadeli mevduat ile günden güne paranız artıyor. İstediğiniz zaman para çekip yatırma işlemi yapabiliyorsunuz.

100 bin TL Marifetli Hesap'ta yüzde 54 faiz oranı ile 32 günün sonunda 4 bin 379 TL kazanç elde edebilirsiniz.

100 bin TL paranızı 92 günlük vadeli mevduat hesabına yatırırsanız eğer yüzde 40 faiz oranı ile 10.930,05 TL getiri elde edebiliyorsunuz.

Sonraki Haber