MHP'den TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama: Bahçeli'nin çağrısı emperyalizmi telaşlandırdı...

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 'Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı ki TUSAŞ'ın yerleşkesine saldırı emri verdi' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi" dedi.

Yıldız, şöyle devam etti:

"Saldırıda 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun.

Şu hususu açıkça ifade etmek istiyorum; Bu suçüstü haline rağmen amalı, fakatlı konuşanlar emperyalizmin yerli işbirlikçileridir, sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur."

ÖCALAN'I TBMM'YE ÇAĞIRMIŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin geçen TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulunmuştu.

DEM Partililere el uzatması ve Öcalan'a çağrıların ardından vites yükselten Bahçeli, "Teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın." dedi. Bahçeli, "bu olursa Öcalan'a af getirecek düzenlemenin önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne de Edirne; adres İmralı’dan DEM’e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın.Hodri meydan, buna varız; vatan, millet, devlet, bayrak, ortak gelecek ve tam bağımsızlık için bunu dahi sineye çekmeye sonuna kadar hazırız." açıklaması yapmıştı.

BAHÇELİ'DEN TUSAŞ AÇIKLAMASI

Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yapılan terör saldırısıyla sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli, şunları kaydetti:

TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.

Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.

Sonraki Haber