MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'tan CHP'ye: Teröristler yoldaş bölücüler candaş olmuş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, bugünkü CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le hiçbir bağ ve bağlantısının kalmadığını belirterek, "Artık teröristler yoldaş, bölücüler candaş, Türkiye düşmanları kandaş mertebesine gelmiştir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Adım Adım 2023 – İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Çanakkale Ezine’de katıldığı toplantıda konuştu. Kılıç konuşmasında, "Kılıçdaroğlu; Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin verdiği kararı ve bağımsız Türk mahkemelerini tanımadığını dile getirerek; Türk Devletine 'seri katil' diyen bir suçluya sahip çıkmış, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılayanlara destek olduğunu ilan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin Türk milleti adına karar veren bağımsız mahkemelerinin kararlarına ancak Türk milletine ve Türk devletine düşmanca tavır takınan devletler ya da kliklerin aynı tavır ve konuşmasıyla aynı dile sahip cevapları maalesef zilletin zihniyetini apaçık ortaya koymaktadır. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Türk Devletini soykırımla suçlaması, Atatürk'ün partisinde bulunmasına rağmen şiddetli Atatürk rahatsızlığı, terörist sevici sözleri ve sosyal medyada yaptığı paylaşımları merak etmesinler unutmayacağımız şekilde aklımızdadır." ifadelerini kullandı.

'CHP SİYASİ RANT DEVŞİRME PEŞİNDE'

"Zillet İttifakının Atatürk Havaalanı’nın Millet Bahçesi yapılmasına karşı çıkmalarının mantığını anlamak mümkün değildir, desek de aslında şaşırmamak gerekir" diyen Kılıç, "Bu, CHP’nin geçmişten bugüne yaptığı şeydir aslında. CHP muhalefette kaldığı sürece Türkiye’yi muasır milletler seviyesine ulaştıracak, Türk milletinin menfaatine olan dev projelere hep bir kulp takmışlardır. CHP ekonomik ve sosyal gelişmeleri bahane ederek toplumu kışkırtmakta, ülkede kaos ve kargaşa çıkarma, bu yolla hükümeti yıpratma ve siyasi rant devşirme peşindedir. Yalanlarıyla dini ve milli değerlerimize saldırılarıyla toplumda infial yaratma peşindedir. Çeşitli kargaşa ve kaos olaylarının yaşandığı ülkelerdekine benzer eylemleriyle devlet kurumlarına güvensizlik yaratma ve çeşitli sosyal grupları karşı karşıya getirme, bu yolla yönetilemeyen bir Türkiye algısı ve söylemiyle kaos planlarını gerçekleştirmek hedeflenmektedir" şeklinde konuştu.

'CHP’NİN ATATÜRK’LE BAĞI KALMADI'

CHP'nin bir yandan terör destekçisi HDP ile irtibatına devam etmekte olup bu durumunu yerel yönetimlerinde bulunan ilgili yöneticileri vasıtasıyla gündeme getirmekten geri durmadığını kaydeden Kılıç şunları söyledi:

"Esas işleri seçildikleri şehirlerin şehremini olan, vatandaşlarımıza hizmetle görevli kimseler bariz şeklide gündemde yer tutmak için siyaset yapma niyetlerini sanattan spora birçok alandaki söylemleri ve polemikleri ile gözler önüne sermektedirler. Bu zihniyetleri milletimizin dikkatinden kaçmamaktadır. Bütün nefret dolu yaklaşımlarına ve proje oluşumlarına rağmen feraset sahibi milletimizce sandıkta hesabı sorulacaktır. Bugünkü CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le hiçbir bağ ve bağlantısı kalmamıştır. Artık teröristler yoldaş, bölücüler candaş, Türkiye düşmanları kandaş mertebesine gelmiştir. Bizim Atatürk ilke ve inkılaplarının koruyucusu ve takipçisi, vatanperver CHP seçmeniyle hiçbir sorunumuz yoktur. Sağduyu sahibi, gerçekleri gören ve gelişmeleri yakinen takip eden aziz milletimizin Haziran 2023 seçimlerinde 6+1 yapılanmasına gereken cevabı vereceğinden eminiz."

Sonraki Haber