Bahçeli'nin basın danışmanı Çiçek'ten Halk TV'ye: Bu nasıl bir MHP takıntısı, saplantısı ve düşmanlığıdır?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışması ve Türkgün Gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, Halk TV'nin yaptığı habere tepki gösterdi. Çiçek, 'Bu nasıl bir MHP takıntısı, saplantısı ve düşmanlığıdır?' ifadelerini kullandı.

DEM Partililerin elini sıkan Bahçeli’den ikinci adım gelmiş ve partisinin TBMM grup toplantısında PKK lideri Öcalan'a çağrıda bulunmuştu. Bahçeli konuşmasında "Türkiye’ye getirilirken, “her türlü hizmete hazırım” diyen teröristbaşı, buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin." ifadeleri kullandı.

Halk TV, Bahçeli'nin konuşmasını "Bahçeli'den Öcalan'a çağrı: Ülke menfaatleri uğruna el ele tutuşmaya varım" başlığıyla manşete taşıdı. Gelen yorumların ardından haberi silmek zorunda kalan Halk TV'ye, Bahçeli'nin danışmanı Çiçek'ten de tepki geldi.

Türkgün Gazetesi'nde "Halk TV’nin çirkef yayınları sürüyor!" başlığıyla köşe yazısı yazan Çiçek'in, ifadeleri şöyle:

"Halk TV, bu konuşmayı resmi sayfasından nasıl sundu biliyor musunuz? Aynen şu cümleyle: Bahçeli'den Öcalan'a çağrı: Ülke menfaatleri uğruna el ele tutuşmaya varım. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin o cümlelerinden bu cümleyi çıkarabilen Halk TV’deki zekâyı, karakteri gerçekten çok merak ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli’nin sözlerini bütün okusanız da cümleleri cımbızlasanız da terörist Öcalan’la ilgili böyle bir ifadeyi çıkarmak mümkün değildir. Ama söz konusu Halk TV olunca böyle sunumlar görüyorsunuz ki çok pervasızca olabiliyor.

'NİYE AĞLAMA DUVARINA ÇEVİRİYORSUNUZ'

Bu nasıl bir MHP takıntısı, saplantısı ve düşmanlığıdır? MHP Lideri Devlet Bahçeli, Halk TV’nin etik, objektif olmayan ve sürekli MHP hakkında yalan, iftira ve kara propaganda üreten yayın çizgisini eleştirdiğinde de niçin ekranlarınızı “Devlet Bahçeli Halk TV’yi tehdit etti” diye ağlama duvarına çeviriyorsunuz? Size kimse “CHP odaklı, DEM beslemeli yayın çizginize son verin, MHP/Cumhur ittifakı hakkında haber yapmayın” demiyor. Size söylenen “Kiminle ilişkiniz varsa da haberde, yorumda iftira atmayın, yalan söylemeyin. Haberi olduğu gibi objektif verin” şeklinde uyarılardır.

'SONUÇTA KENDİLERİ REZİL OLUYOR'

Onlar istediği kadar yalan, iftira, kara propaganda üretsin sonuçta kendileri rezil oluyor. Nihayetinde “Bahçeli'den Öcalan'a çağrı: Ülke menfaatleri uğruna el ele tutuşmaya varım.” başlıklı haberlerini sildiler. Sosyal medyada bu yüzden hala dalga konusu olmaya devam ediyorlar.

**Arabaşlıklar aydinlik.com.tr'ye aittir.

Sonraki Haber