MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Fitne üretenlerin hedefi Türk varlığı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, büyük Türk tarihini ayrıştırmak için fitne üretenlerin temel hedefinin istikbaldeki Türk varlığı olduğunu bildirdi. Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselişinin önüne hiçbir gücün geçemeyeceğini de söyledi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "743. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri”ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Büyükataman, tarihimizin her sayfasının, Türk milleti için ayrı birer ilham kaynağı olduğunu bildirdi.

‘HESAPLARI TEK TEK BOZULACAK’

Büyükataman, "Bugün şanlı tarihimizi bölmek, hatıralarımızı kutuplaştırmak, bir bütün olan büyük Türk tarihini ayrıştırmak için fitne üretenlerin temel hedeflerinin istikbaldeki Türk varlığı olduğunu unutmamalı ve sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız. Bugün dahi Türk ve Türkiye düşmanı Haçlı Cephesi’nin korkulu rüyası bu şanlı tarih ve Söğüt’te yeşeren Türkmen ruhudur. Türkiye karşısında küresel ve bölgesel çapta düzenlenen kirli operasyonların temel amacı, bu ruhun yeniden tarihe istikamet çizmesine mani olmaktır. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, birliğimizden, bütünlüğümüzden ve ortak kader anlayışımızdan rahatsız olanların hesapları tek tek bozulacaktır" ifadelerini kullandı. Büyükataman ayrıca, Türk milletinin yürüyüşünün durdurulamayacağını, Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselişinin önüne hiçbir gücün geçemeyeceğini bildirdi.

Sonraki Haber