MHP Genel Sekreteri Büyükataman: MHP'nin baraj diye bir sorunu yok

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Yapacak iş ve millete verecek hesap bulamayan 6’lı ganyan masasının ortakları da çok iyi bilirler ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, son grup toplantısında MHP’nin barajı geçemeyeceğini ima ederek haddini aştığını belirterek, "Yapacak iş ve millete verecek hesap bulamayan 6’lı ganyan masasının ortakları da çok iyi bilirler ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Büyükataman açıklamasında, "Terörist Demirtaş’ın ve Kandil’in sözcülerinin avukatlığını yapmakta bir beis görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, son grup toplantısında MHP’nin barajı geçemeyeceğini ima ederek haddini aşmış ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sorduğu haklı sorulardan kaçmaya çalışmıştır. Ayrıca gökkuşağı ittifakı ortaklarından Deva Partisi’nin bir milletvekilinin, MHP’nin barajı geçemeyeceğini söylemesi de göstermektedir ki; zillet ortakları içinde bulundukları rezil durumun üzerini örtmek ve giriştikleri kirli ittifakı milletten gizlemek için çırpınmaktadırlar" değerlendirmesinde bulundu.

'RÜYADAN TÜRK MİLLETİ UYANDIRACAK'

"Yapacak iş ve millete verecek hesap bulamayan 6’lı ganyan masasının ortakları da çok iyi bilirler ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur" diyen Büyükataman açıklamasını şöyle sürdürdü:

"MHP’nin baraj altı kalacağını hayasızca iddia eden hayalperestleri daldıkları rüyadan aziz Türk milleti uyandıracaktır. Kendilerine tavsiyemiz; her fırsatta teröristlere özgürlük istemeyi, masa altına teröristleri saklamayı bırakıp millete kulak vermeleridir. Zira milletimiz nazarında artık terörün yedek kulübesi olmaktan başka bir vasıfları kalmadığı apaçık ortadadır."

Sonraki Haber