Milleti dinlediler çözümü anlattılar

Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir... Vatan Partisi'nin milletvekili adayları, pazarları geziyor, esnafa uğruyor, sokak sokak dolaşıyor. Vatandaşın sorunlarını dinleyen adaylar, çözüm önerilerini paylaşıyor, oy talep ediyor.

Denizli

ATATÜRK’Ü ÖRNEK ALIYORUZ

Vatan Partisi Bursa Milletvekili Adayları, Setbaşı’nda bulunan parti binasının önünden Atatürk Anıtı’na kadar, seçim bildirileri dağıtarak yürüyüş yaptı. Heyet, Ulu Camii, Orhan Camii önünden açık ve kapalı çarşıda bildiri dağıtarak, esnaf ve halkla sohbet etti.

Heyete başkanlık eden Bursa İl Başkanı ve 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Dilek Çınar, şöyle konuştu: “Kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş. Milletimizi Vatan Partisi’nde örgütlemek, oylarını istemek için çalışmalarımıza başlıyoruz. Bugüne kadar milletimizin oy verdiği sistem partileri milletimizi büyük bir sıkışmışlık içine ittiler. Ekonomik krize karşı doğru çözümleri sunmak için, güvenlik güçlerimizle omuz omuza yürüttüğümüz mücadelemizde milletimizi huzura ve refaha kavuşturmak, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü korumak için sahadayız. Vatan Partisi’nin birikimli ve enerji dolu kadroları ile partimizin 20 milletvekili adayı ile işçi, kadın, çiftçi, esnaf, iş insanı, mühendis ve gençleriyle milletimizin huzurundayız.”

ADAYLAR ESNAFI ZİYARET ETTİ

Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanlığı üyeleri ve milletvekili adayları sahaya indi. Milletvekili adaylarından; Temel Aras, Raif Eşkinat, Mustafa Erdönmez, Hilal Aydın Eskişehir'in en işlek noktalarından olan Sakarya Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Adaylar yaptıkları görüşmelerde seçim bildirgesini anlattı.

ÜRETİCİ BAŞ TACI OLACAK

SABRİ KASAPOĞLU / DENİZLİ

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları, pazar yerlerini dolaşarak halkla buluştu. Hayat pahalılığının kendini en çok hissettirdiği yerlerden olan pazar yerlerinde vatandaşlar, pahalılıktan yakındı.

Denizli Milletvekili adayları Ahmet Gündüz ve İbrahim Cüneyt Doğan, Türkiye’nin zor günler geçirdiğini ama çözümün de var olduğunu belirttiler. Milletvekili Adayı Ahmet Gündüz, borçlanma ekonomisiyle atılacak bir adımın kalmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Tarım ürünlerinin ithalatının yolunu açtılar ve köylüyü öldürdüler. Biz yeniden üreticiyi baş tacı yapacağız. Tarım üretimini yıllık tarım havzaları olarak planlayacak ve üreticileri kooperatiflerde örgütleyeceğiz. Çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz tarım ilacı, ucuz tohum vereceğiz. Besiciliğin gelişmesi için besicilerimize de damızlık hayvan, düşük faizli kredi vererek meraları da besicilerimize açacağız.”

‘VİTRİN SÜSÜ DEĞİLİZ’

UMUT GÖR / AYDIN

Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı, Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Atakan Hatipoğlu, “Cumhur ve Millet ittifakları, Türkiye’nin bu sorunlarını çözecek konumda değildir. Vatan Partisi, gerçekçi ve bilimsel çözümleriyle, milletvekili adaylarıyla karşınızdadır.” ifadelerini kullandı.

Avukat Zühre Genişel “Türkiye’yi cendereden, ABD ve NATO’dan korkanlar çıkaramaz. Vatan Partisi göreve hazırdır.” dedi.

Prof. Dr. Ali Rıza Odabaşı, “Kandil’in adayı Aydın’da seçime giriyor. Yeşil Sol Parti Aydın Milletvekili adayı, Öcalan’ın avukatı, KCK davalarından hapis cezası almış kişi. AK Parti’de HÜDA PAR’ı Meclis’e sokuyor. Türk Milleti bunlara cevabını verecektir.” dedi.

Adaylardan Yalçın Büyükdağlı, ABD’nin kurmaya çalıştığı düzenin sonuna gelindiği söyleyerek, “Dünya, ABD’ye karşı bağımsızlık ve üretimden yana olan devletlerin güçlenmesiyle çok kutuplu bir hale geldi. Türkiye’de Asya’da gerçek konumunu almak durumundadır.” diye konuştu.

AYDIN’IN EN GENÇ ADAYI

Aydın’ın en genç milletvekili adayı Yüksek Lisans Öğrencisi Doğan Özkan, “Vatan Partisi’nde gençlik vitrin süsü değil. Gençliğin sorunlarını, Türkiye’yi yönetme iddiası sunan Vatan Partisi çözer.”

Vatan Partisi’nin diğer milletvekili adayları ise sırasıyla şöyle: Emekli öğretmen Bahattin Nazlı, emekli polis Ayşe Handan Ersin, emekli öğretmen Hatice Koyun, emekli okul müdürü Mehmet Baydoğan.

Sonraki Haber