Milli Savunma Bakanı Güler'den, Özgür Özel'e İsrail yanıtı: Biraz sabırlı olun, bakacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, TBMM'deki İsrail oturumuna yönelik sözlerine yanıt veren Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'Onların ihtiyaç duyacağı bilgileri dün orada sunmaya çalıştık. Biraz sabırlı olun, bakacağız' dedi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Genel Kurulu’nda İsrail tehdidi ile ilgili kapalı oturum için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 'İsrail tehdidi söz konusu değil, altı hiç doldurulamadı' sözlerine yanıt verdi.

ÖZEL'E 'İSRAİL' YANITI

Bakan Güler, “Sayın Genel Başkanı dinleyemedim ne dediğini ama biz onların arzu ettiği, onların ihtiyaç duyacağı bilgileri dün orada sunmaya çalıştık. Biraz sabırlı olun, bakacağız. Biraz sabırlı olun diyorum" dedi.

PENÇE OPERASYONU'NDA SON DURUM

AK Parti grup toplantısı öncesinde konuşan Bakan Güler, Pençe Operasyonu'nda son durumu da açıkladı. Güler, “Pençe Operasyonu'nda son durum ne, 'Kasım ayında kilidi kapatacağız' demiştiniz" sorusu üzerine de, "Kasıma gelelim bakacağız" dedi. Güler, muhabirin "Ağustos'ta sorulduğunda da ‘Kasım'da bakarız’ demiştiniz" hatırlatması üzerine Güler, "Orada yapılan işleri her halde tahmin ediyorsunuz değil mi? 40 yıldır uğraştığımız işle uğraşıyoruz. Ağustosta sorarsan tabii Kasım diyeceğim. İnşallah.. Kasım gelince konuşacağız” diye konuştu.

LÜBNAN'DAKİ TAHLİYELER

Lübnan'daki vatandaşların tahliyesi sorusuna ise Bakan Güler, "Onlarla ilgili açıklama yapılacak. Biraz sonra takip ederseniz dinleyeceksiniz hepsini" diyerek yanıtladı.

Sonraki Haber