Milli takımda Kuntz dönemi sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi'nin, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevine son verdi... Milli takımın Ermenistan karşısında aldığı beraberlikten sonra Kuntz'un geleceği tartışılıyordu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verdi.

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında sahasında Ermenistan ile 1-1 berabere kalmış, hazırlık karşılaşmasında ise Japonya'ya 4-2 yenilmişti.

Ay-yıldızlıların başında 20 maçta çıkan Stefan Kuntz, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Kuntz'un ayrılığı sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Bir dönem Adana Demirspor'u da çalıştıran Montella'nın takımın başına getiriliceği iddia edilirken Abdullah Avcı, Fatih Terim, Sergen Yalçın, Joachim Löw isimleri de sık sık gündeme geliyor.

Adaylarla görüşecek olan Futbol Federasyonu, A Milli Takım’ın yeni teknik direktörünü kısa süre içinde belirleyecek.

ŞAMPİYONA İÇİN KAÇ MAÇIMIZ KALDI?

Euro 2024 elemelerinde 5 maçı geride bırakan Türkiye, 10 puan ve averajla ile grubunda 2. sırada yer alıyor. Ay Yıldızlılar grubun 6. karşılaşmasını 12 Ekim’de deplasmanda Hırvatistan ile yapacak. 15 Kasım’da Letonya’yı konuk edecek A Milli Takım, grubunun son maçını 21 Kasım’da Galler ile deplasmanda oynayacak.

Sonraki Haber