Miray Daner ve Aras Bulut İynemli hakkındaki gerçek şoke etti! Meğer ikili...

Ünlü oyuncular Miray Daner ve Aras Bulut İynemli hakkında ortaya çıkan gerçek, bilmeyenleri şoke edecek. Daner ve İynemli ikilisinin akraba olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hudutsuz Sevda dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Miray Daner ve Atatürk filminde Mustafa Kemal Atatürk'e hayat veren Aras Bulut İynemli hakkındaki gerçek, geçtiğimiz yıllarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son zamanlarda yeniden dillere düşen bu gerçek, bilmeyenleri şoke edecek.

ÜNLÜ İKİLİ AKRABA ÇIKTI

Son zamanlarda yeniden magazin gündemine düşen bu gerçek, uzun zamandır iki ünlü oyuncunun sevenleri tarafından biliniyordu. Miray Daner ve Aras Bulut İynemli arasındaki akrabalık yeni duyanları ise çok şaşırttı. Aras Bulut İynemli'nin, Miray Daner'in halasının oğlu olduğu ortaya çıktı. Miray Daner'in babası ile Aras Bulut İynemli'nin annesinin öz be öz kardeş olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncuların kuzen olduğunun ortaya çıkması, sosyal medyada da çok dikkat çekti.

Miray Daner, yıllar önce katıldığı Beyaz Show programında bu gerçeği "Evet, kuzenim. Kuzenim oluyor," sözleriyle doğrulamıştı. Ancak ünlü ikili, sosyal medyadan birbirlerini takip etmiyor.

Sonraki Haber