Efe Deprem’in oyuncu eşi Burcu Altın’dan yürek yakan paylaşım

Seksenler dizisindeki Zafer rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Efe Deprem, Mart ayında geçirdiği kaza sonucu hayata veda etmişti. Efe Deprem’in kendisi gibi oyuncu olan eşi yaptığı paylaşımla yürekleri sızlattı. Burcu Altın, Efe Deprem'e olan özlemini dile getirdi.

Yayınlandığı dönem büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde 'Zafer' karakterini canlandıran oyuncu Efe Deprem, geçtiğimiz Mart ayında D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarpmıştı. Kazada, motosikletten düşen Deprem, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayata veda etmişti.

ÜNLÜ İSİMLERDEN EFE DEPREM’E SON GÖREV

41 yaşında aramızdan ayrılan ünlü ismin vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğmuştu. İbrahim Büyükak, Şoray Uzun, Merve Dizdar, Ceyhun Fersoy, Alper Saldıran, Begüm Öner gibi ünlü isimler Efe Deprem’i son yolculuğunda yalnız bırakmamıştı. Tiyatro oyuncusu Efe Deprem, Çamlıca Mezarlığı’na defnedilmişti.

PAYLAŞIMINI YORUMA KAPATTI

Efe Deprem ile 2019 yılında nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Zeynep adında bir kız çocuğu bulunan acılı eş Burcu Altın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Ünlü oyuncunun eşine olan özlemini dile getirdiği paylaşımını yoruma kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

‘SENİ ÇOK ÖZLEDİM DAĞIM’

Kısa süre önce kaybettiği eşiyle yer alan bir karesini Instagram sayfasından paylaşan Burcu Altın, paylaşımına duygu dolu bir not düştü: ‘’7 yıl boyunca 5 saniye bile bozulmadı bu gülüşümüz. Beni pamuklara sardın hep... Şimdi dikenler batıyor her yanıma... Seni çok özledim Dağım, sevgilimmm iyi ki varsın’’

EFE DEPREM HAKKINDA

12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Efe Deprem, eğitimini Kenter Tiyatrosu'nda tamamladı. Ardiye Tiyatro’nun kurucusu olan Efe Deprem, Badem Şekeri, Kibarlık Budalası, Düşük Şehir İhtimali, Geri Dönüştürülemeyenler, Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Aşk Oyunu, Seksenler, Mutluyuz, Kefare gibi yapımlarla izleyici karşısına çıktı.

BURCU ALTIN HAKKINDA

13 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Burcu Altın, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü okudu. 2007 yılında Minnoş filminde yer alan Burcu Altın, 2008 yılında Hakan'la Geziyorum programında sunuculuk yaptı. Ritmini Arayan Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde konuk oyuncu oldu. 2010 yılında Rina filminde Gökçe karakteri ile başrollerde yer aldı. Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı, Öğretmen Kemal dizisinde yer aldı. Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterini canlandırdı. Çat Kapı adlı programda sunuculuk yaptı. Star TV'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi programında oyunculuk yaptı. 2016 yılında atv'de yayınlanan Kaçın Kurası adlı dizide yer aldı.

Sonraki Haber