Murat Boz 'Zeytin Ağacı'nın gala gecesine neden katılmadı?

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın yer aldığı 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezon gala yemeğine 'Toprak' karakterine hayat veren Murat Boz’un katılmaması dikkat çekmişti. Konseri olduğu için katılamadığı belirtilen Boz'un gerçekten galaya neden katılmadığı ortaya çıktı.

Seda Bakan, Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan "Zeytin Ağacı", 2. sezonu bugün Netflix'te yayınlanacak.

Murat Boz’un Zeytin Ağacı’nın ikinci sezon tanıtım çalışmalarında yer almaması dikkat çekmişti. Şarkıcılıktaki başarısını oyunculukta da sürdüren yakışıklı popçunun gecede olmama nedeniyle ilgili Tuba Büyüküstün “Murat’ın şu anda konseri var, Serkan’ın (Altunorak) da Amerika’da olması gerekiyordu” açıklamasını yapmıştı. Ancak ekibe verilen bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat Boz’un gala gecesi konserinin olmadığı ilerleyen saatlerde de Çeşme Boop’a gittiği öğrenildi.

Peki neden Murat Boz, hem röportajlara katılmamış, hem de galada yer almamıştı? Kulislerden sızan bilgilere göre ünlü popçu 2. Sezonda sahnelerinin az olmasına rağmen rolüne devam etmişti ancak çektiği bazı sahnelerin atıldığını öğrenince çok bozuldu ve promosyon çalışmalarında yer almak istemedi. Bu yüzden de galaya gitmedi.

Murat Boz’un bugün diziye ait ekip arkadaşlarıyla değil, tek başına olan bir fotoğrafını yayınlaması ise çok konuşuldu. Ünlü popçu 28 Temmuz 2022’de yayınlanan ilk sezondaki tüm etkinliklere katılmış, ekiple de sık sık özel buluşmalarda bir araya gelmişti.

Sonraki Haber