Muş’ta BBP’den Vatan Partisi’ne katılım

Büyük Birlik Partisi Muş Varto ilçe başkanı Ahmet Kapaç ve beraberindeki 20 kişi istifa ederek Vatan Partisi’ne katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muş Varto ilçe başkanı Ahmet Kapaç ve beraberindeki 20 kişi istifa ederek Vatan Partisi’ne katıldı. Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Sekreteri Bilal Gürbüz ve Vatan Partisi Muş İl Başkanı Hakan Süzgeç’in katılımıyla Muş İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda yeni üyelere rozet takıldı. BBP Varto İlçe Başkanı Ahmet Kapaç ve beraberinde temsili olarak gelen heyet istifa ederek Vatan Partisi’ne katıldı.

‘SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİ’

Vatan Partisi’nin Türkiye’nin gerçek sorunlarını çözebilecek tek parti olduğunu dile getiren Kapaç, “Muş’ta ve Varto’da uzun yıllardır siyasetin içindeyiz, memleketimiz için, hemşehrilerimiz için, vatanımız için hizmet yapmak istiyoruz. Bunun doğru adresinin de Vatan Partisi olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte yeni yönetimimizle birlikte Muş ve ilçelerinde atılımlar yaparak partimizi herkese duyurmayı ve teşkilatımızı güçlendirmeyi istiyoruz.” dedi. Kapaç, bütün Muş halkını Vatan Partisi’ne davet etti.

‘ÇIKIŞ ARAYAN BU ADRESE GELİYOR’

Katılım töreninde yeni üyelerle bir araya gelen Örgütlenme Bürosu Sekreteri Bilal Gürbüz de “Üretmek ve çalışmak isteyen, mevcut torpil sistemine isyan eden, birilerinin izni olmadan işe giremeyen insanlar Vatan Partisi’nin kapısını çalıyor. Seçimlerden sonra da sistem partilerinin sorunlarını çözemediğini gören insanlar partimize daha istekli ve koşarak geliyorlar.” dedi.
Yeni il yönetiminin istişare edildiği toplantıda görev alan üyeler yapılacak işleri planlayarak toplantıyı bitirdiler.

Sonraki Haber