Müzikli haberler

Mel’den ilk tekli ‘Saplantı’

Mel, sözü ve müziğini Birkan İnan Karadeniz ve Haluk Koral ile yazdığı Rap türündeki ilk teklisi “Saplantı”yı dinleyicilerle buluşturdu. Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan teklinin prodüksiyonu Onur Yeğin imzası taşıyor.

Nazlı Saki’den ‘Gülüver’

Yıllardır müziğin içinde olan, hem flütü ile topluluklarda yer alırken hem de solo kariyeri ile de bilinen Nazlı Saki, kendi eseri ve düzenlemesi olan alternatif tınılı yeni teklisi “Gülüver”i dinleyicilerle buluşturdu. 25 Saat Müzik dağıtımı ile bağımsız olarak yayınlanan teklinin tüm teknik işlemleri, kapak tasarımı ve klibi de Saki imzası taşıyor.

zei’den ilk solo tekli 'A.R.A'

Aneeka ile yaptığı “Kadın” düeti ile dikkat çeken zei, şimdi ise ilk teklisi “A.R.A”yı dinleyicilerle buluşturdu. Boomers Records etiketiyle yayınlanan R&B tınılı teklinin prodüksiyonunu zohariz üstlenirken klibin yönetmenliği ise Burak Yıldız & Sara Yücel Khalilzadeh’e ait.

Mavi Gri’den ‘Yerle Bir Olurum’

Alternatif müziğin sevilen gruplarından Mavi Gri, “Yerle Bir Olurum” isimli yeni teklisini Avrupa Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. Teklinin sözü ve müziği Akif Alkan, düzenlemesi de gruba ait. Grup, ayrıca teklinin akustik versiyonunu da yayınladı. İki versiyonun klibini de Ahmet Fatih Tarıl yönetti.

Sonraki Haber