Müzikli Haberler

'DÜNYA DURUR'

Alternatif ve akustik tınılı teklileriyle bilinen Didem Koçer, Alternatif R&B tınılı yeni teklisi “Dünya Durdu”yu dinleyicilerle buluşturdu. Bağımsız olarak yayınlanan, sözü ve müziği Koçer’e ait olan teklinin prodüksiyon ve düzenlemesi Gözde Günar tarafından yapıldı. Teklinin video klibi ise Koçer & Günar ortak çalışmasına ait.

'TATLI KIZ

2021’de yayınlamaya başladığı alternatif tınılı teklilerle bilinen Ali Beykant, yeni teklisi “Tatlı Kız”da Beyza Yiğit ile düet yaptı. Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan teklinin sözü ve müziği Beykant ve Yiğit’e düzenlemesi ise Alaz Dedeoğlu’na ait.

MARJEE'DEN 'TUZAK'

14 yıldan beri Rap müzik ile ilgilenen Marjee, Melankolik Rap tınılı yeni teklisi “Tuzak”ı Artvizyon etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. Teklinin sözü ve müziği Marjee’ye, beat’i ve teknik çalışmaları Caner Aksoy’a ait.

PELİN ASLI'DAN 'HER NEYSE'

Müziğin eğitiminden gelen ve Dino Din ile yaptığı “Gölgeden Kaçan” ile de bilinen Pelin Aslı, Synth-Pop tınılı ilk solo teklisi “Her Neyse”yi M. Music Co. etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. Teklinin sözleri Kaan Ekenler & Pelin Aslı, müziği Alperen Gören ve Ekenler imzası taşıyor. Ayrıca Ekenler aynı zamanda düzenlemeyi de üstlendi. Teklinin Ekenler & Gören imzalı klibi de Pelin Aslı’nın YouTube kanalında yerini aldı.

Sonraki Haber