Narin Güran soruşturmasında yeni ayrıntı: Güvenlik kamerasının saati yanlış çıktı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı. Narin Güran'ın son kez görüldüğü saat olan 15.15'in yanlış olduğu, kayıt yapan güvenlik kamerasının 3 dakika ileride olduğu tespit edildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasında sona gelindi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada iddianamenin hazırlık aşamasında olduğunu söylemişti.

Tüm Türkiye "Narin'i kim öldürdü?" sorusunun yanıtını merakla beklerken yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

'GÜVENLİK KAMERASI SAATİ YANLIŞ'

Sabah'ta yer alan habere göre, Narin'in son görüntüsünün kaydedildiği güvenlik kamerasının saati yanlış çıktı.

Narin Güran'ın son görüldüğü saat 15.15 olarak biliniyordu. Ancak yapılan incelemelerde Narin'in son görüntüsünün kaydedildiği okulun güvenlik kamerasının 3 dakika ileride olduğu tespit edildi. Buna göre, Narin Güran 15.15'te değil saat 15.12'de son kez görüldü.

'CİNAYET SIRASINDA EVDE 4 KİŞİ VARDI'

Öte yandan CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, iddianameye yönelik dikkat çeken iddialarda bulundu. Canova, Narin’in öldürüldüğü sırada anne, abi, amca ve N.B.'nin evde olduğunu söyledi.

Dicle Canova'nın açıklamaları şöyle:

"İddianame hazırlandı. Birkaç gün içinde mahkemeye sunulacak. Savcı, adı geçen, gören, duyan ve konuşmayan dahil herkese en yüksekten ceza isteyecek. Cinayetin odağında ise dört isim yer alacak: Amca Salim Güran, Abi Enes Güran, Anne Yüksel Güran, ve Narin'in cansız bedenini ortadan kaldıran N.B.

"Baz istasyonu verileri daraltılarak yapılan analizle sonuca ulaşıldı. Yani baz ve HTS kayıtları olayı çözdü. Bu kayıtlar gösterdi ki Narin, evinde öldürüldü ve o sırada evde amca, abi, anne ve N.B. vardı. Dolayısıyla edindiğim bilgilere göre iddianamede, Narin cinayetinde bu isimlerin iş birliği yaptığı tezi ortaya konulacak."

Sonraki Haber